Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany na maxa facet

Obiecałem jej i nie mogę tego dotrzymać - czy jestem dupkiem ?

Polecane posty

no właśnie, kwestia ojcowizny, dziadek ma działki warte miliony a nie sprzeda bo to OJCOWIZNA, a poprawiłby im się standard życia o niebo

"- ja, jesli bym w ogole pojechał, to bym spał w jednym pokoju ze swoja lasia i załatwił im pokaz głosnych orgazmów mojej lubej juz pierwszej nocy " Gdyby taki, jak to ująłeś, rasowy mieszczuch pojechał na wieś na żniwa, to nie miałby siły robić tych orgazmów 🖐️ prędzej byś padł na łóżko i zasnął :P

Gość ma rodzine wlasnie
wykąpana---> Otoz to 🖐️

ale fajni są tacy młodzi wiejscy umięśnieni opaleni na brąz mężczyźni przwracający siano z nagim torsem :D

Gość wnuk smirnofa
ojcowizna - ja to rozumiem, ze dla kogos ziemia, w ktora wsiakal pot ojca jest swieta. ale jest jeszcze synowczyzna (parafrazujac g) i to jest ziemia swieta po ktorej moga chodzic przyszle pokolenia. i ta swietosc tez wypada uszanowac.

"Gdyby taki, jak to ująłeś, rasowy mieszczuch pojechał na wieś na żniwa, to nie miałby siły robić tych orgazmów prędzej byś padł na łóżko i zasnął" dziecnko słodka... od 15 lat na siłowni przerzucam tony żelastwa 5 razy w tygodniu... juz raz słyszalem takie teksty, jak Ty mi piszesz - chyba ze 3 lata temu dobry kumpel miał do przeniesienia (siedzibe firmy stawiał sobie) chyba z 800 paczek z gresem i terakotą... ekipa budowlana sie zmyła i zostało mu dwoch pomocników... na początku smiali sie gdy widzieli, ze gosc w garniaku przyjechał pomagać (oczywiscie przebrałem sie potem) tych dwóch chłopaków, a to goscie ze wsi byli, otrzaskani na budowach zreszta, wymiękli juz polowie... :D:D sami musielismy donosic do konca

Gość wnuk smirnofa
(oczywiscie przebrałem sie potem) :D:D:D

"ale fajni są tacy młodzi wiejscy umięśnieni opaleni na brąz mężczyźni przwracający siano z nagim torsem" tylko, że to zazwyczaj są przepici chudzielce, silni owszem, ale mięsni u nich nie widać - dieta fatalna ze sladowymi ilosciami białka... a miesnie nie rosną drogie panie od wysiłku fizycznego, tylko od tego co jemy... za duzo filmów dziewczynki oglądacie...

"oczywiscie przebrałem sie potem" złośliwa babo :P:P przebrałem sie po przyjeździe :D:D bo z pracy prosto jechałem

Gość wnuk smirnofa
za duzo filmów dziewczynki oglądacie... chyba za duzo prl-owskich pocztowek :) sie naogladaly raczej

mięśnie rosną nie tyle od samego jedzenia ale od treningu plus jedzenia. Z tego co się orientuję to przy ostrym treningu włókna mięśniowe pękają i są w pękniętych miejscach nadbudowane białkiem stąd ich wzrost

"mięśnie rosną nie tyle od samego jedzenia ale od treningu plus jedzenia" owszem, ale dieta to 70% trening jakies 20%... miesinie ogolnie rzecz biorąc ulegaja mikrouszkodzeniom... podczas procesu regeneracji dochodzi do ich odbudowy...

"ekipa budowlana sie zmyła i zostało mu dwoch pomocników... na początku smiali sie gdy widzieli, ze gosc w garniaku przyjechał pomagać (oczywiscie przebrałem sie potem) tych dwóch chłopaków, a to goscie ze wsi byli, otrzaskani na budowach zreszta, wymiękli juz polowie... sami musielismy donosic do konca " Nie ma to jak się porównywać ze skacowanymi robotnikami. Nie od dziś wiadomo, że na budowach pije się najwięcej.

Gość wnuk smirnofa
złośliwa babo przebrałem sie po przyjeździe bo z pracy prosto jechałem i tak bez marynareczki przerzucales te worki? zbyt latwo sie poddajesz :p

"Nie ma to jak się porównywać ze skacowanymi robotnikami. Nie od dziś wiadomo, że na budowach pije się najwięcej" a na wsi, jak wiadomo, nie pije sie wcale :D:D:D

no niedaleko mnie mieszka taki jeden, 195 cm wzrostu, blondyn twarz apolla, umięśniony, mocne nogi, często chodzi bez koszulki mniam :classic_cool:

"i tak bez marynareczki przerzucales te worki? zbyt latwo sie poddajesz" przebrałem sie w swoje ubranie treningowe :D Ps naprawde ciesze sie, ze problem alkoholizmu na wsi nie istnieje :P:P

Gość inaczej sie podrzuca
sztangi na silowni, a inaczej haruje w pocie czola w polu komiczne :P Wiec juz sie tach nie przechwalaj, bo na nikim nie robi to wrazenia ;)

" często chodzi bez koszulki mniam" to najgorsze wieśniactwo jakie znam... wszystkie leszczyki, zwlaszcza nad mozem, gdy tylko troche przypakuja, zaraz łażą bez koszulek :D

Piją nie mniej, i nie więcej niż w mieście. Jak ktoś pije nałogowo, to już dawno gospodarę przepił i nie ma na czym przerzucać sianka. Więc takich na polu nie widuję. Sam napisałeś, że jesteś rasowym mieszczuchem i nie masz rodziny na wsi, więc nie mędrkuj.

Gość wnuk smirnofa
komiczne tak mowisz. ale pomysl. robotnik drogowy. pracuje w koszulce -nic z tego nie ma. bez - jak sie po dwoch tygodniach ustawi pod odpowiednim katem to wrzuca zdjecie na nasza klase i podpisuje 'egipt 2008'. jaka oszczednosc!

"to najgorsze wieśniactwo jakie znam..." Najgorsze wieśniactwo jakie znam, to używanie słowa wieśniak w znaczeniu obraźliwym. Na szczęście słowo wieśniak nie jest tak obraźliwe jak słowo Warszawiak :classic_cool:

Gość wnuk smirnofa
Najgorsze wieśniactwo jakie znam, to używanie słowa wieśniak w znaczeniu obraźliwym. :D:D:D ciebie to nie dotyczy jak widze

Gość co za dupek
z komika - lansyje się na intelektualiste , ludzi pracy ma w poważaniu a morze ipszę się przez "rz" cieniasie wirtualny