Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx-18

Dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość xx-18

Dziś chce dać chłopakowi analnie napiszcie jak to jest czy mam sie jakos przygotować i czy to mocno boli.

Gość wulc
wysmaruj tyłek oliwką i najlepiej niech na początku robi to palcem no chyba że ma cienkiego musisz byc wyluzowana to mniej boli

Gość xx-18
Dziękuje ale szkoda że żadna kobieta nic nie napisała wiem że to robią.

Gość wulc
najlepiej pierwszy raz zrób to sama wykorzystaj wibrator albo korzeń pietruszki wtedy sama uznasz czy to boli czy nie

Gość xx-18
brum a Ty jesteś kobieta?

Gość xx-18
nigdy sie tak nie kochałaś i nie słyszałaś o takim seksie wiesz ja sie pytam bo bardzo go kocham a on tego chce boje sie jak mu tak nie dam to mnie zostawi. dlatego pytam bo nie mam doświadczenia w tym.

ja tez to zrobilam bo moj chlopak bardzo tego chcial robil to bardzo powoli i bylam zadowolona moze nie ma zadnego podniecenia z mojej strony ale fakt ze jemu jest dobrze daje mi satyfakcje ;)

Gość xx-18
Dziękuje napisz czy mocno Cie bolało i czy należy uzyć oliwki tak pisze wulc?

nie musi byc akurat oliwka ale cos tlustego np wazelina bo ianczej bedzie sucho i bedzie sprawialo ci bol:( mnie bolalo troche uzywamy wazeliny bo oliwka splywa ale to zalezy wiec musisz sama sprobowac nie jest tak zle pomomo ze moj facet ma grubego czlonka:)

Gość xx-18
Bardzo dziękuje uspokoiłaś mnie mój też ma grubego i dosyć długiego. Często sie tak kochacie ja go rozumie wiesz przy takim seksie może sie spuscic nie lubi ozywać prezerwatyw.

ja biore tabletki wiec mi i jemu to bez roznicy:P przewaznie robimy to kiedy ja jestem niedysponowana wiadomo o co chodzi ale sa chwile ze on ma na to ochote wiec ja sie wtedy godze na to bo wiem jesli czegos mju nie dam to moze mu czegos brakowac i pujsc gdzies gdzie ja bym nie chciala:( wiadomo trzeba zaspokajac mezczyzne ktorego sie kocha:)

Gość wulc
najlepiej jak zrobisz mu dobrze ustami i jak pozwolisz mu sie spuścić będzie w 7 niebie i nie odejdzie do innej nie ma takiej możliwości

Gość xx-18
wulc to akurat robie i nie mam problemu jak ie spuści nie lobie tylko jak dzień wcześniej wypije sperma ma gorzki smak

Gość a jak zaproponuje
ze na ciebie nasika, albo seks w 3kacie, to tez sie zgodzisz, zeby nie poszedl do innej? ja tu widze milosc, ale jednostronna. Jak mozna ,,pierdolic '' swoja kobiete, jesli sie wie, ze to jej nie sprawia przyjemnosci zadnej. worki na sperme!

Gość taka jedna nie wiedząca
czy mi się wydaje czy autorka napisała óżywać i lóbię? Dziecko kochane ile masz lat, że walisz takie byki i piszesz że musisz mu dać analnie bo cię zostawi?? Albo ile on ma lat?

Gość wulc
Na pewno jest młoda ja zakładam że małolata ale czy to znaczy że nie należy jej napisać nic na ten temat. prowokacja a po jaka ............. miał by ktos taka prowokacje robić tak sie ludzie kochają jak ktoś lubi to nie mozna mu zabraniać no chyba że ktoś jest z Radia Maryja. to seks tylko po bożemu ale to lepiek zrobić sobie samemu dobrze.

Gość taka jedna nie wiedząca
ale tu nikt nie mówi że seks analny to coś bee, ale ta dziewczyna pisze jakby miała 13 lat. A jak powszechnie wiadomo seks z osobą poniżej 16 roku życia to karalne przestępstwo :classic_cool:

Gość wulc
Ja nie wiem ile ona ma lat nie widzę ją więc trudno mi o tym dyskutować, ale doskonale wiesz że 16 -latki już to robią i zdane kary ich nie wystraszą . Dlatego tak wazna jest edukacja której w tym kraju zabobonnym kierowanym przez fanatyków religijnych brak. A dla dziewczyny 16 zajście w ciąże to problem.