Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snok

czy powinienem czuc się winny

Polecane posty

Gość snok

nie rozumiem dziewczyna spotyka się z chłopakiem ja zapytałem wprost czy jest z nim szczesliwa nie odpowiedziała, a zapytałem czy mnie darzy sympatia czy coś więcej to powiedziała ze czuła cos więcej i ze to jest zagmatwane wszystko. Tydzien później wysłałem sms nic strasznego w nim nie naisałem , odpisała ze mam się odczepić bo kocha swojego chłopaka. Spytałem po co ta gra była i czemu służyła. Odowiedziała ze jestem obłudny, chamem i brak mi kultury i straciła do mnie resztki sympatii. Ja zrozumiałbym gdyby mi od poczatku powiedziała ze nic z tego nie bedzie ale myślałem ze jest z tym chłopakiem bo jest no cóż myliłem sie. Po któej stronie lezy wina po mojej bo próbowałem ja poderwac wiedzac ze ma chłopaka czy po jej mówiąc mi takie rzeczy ze ma chwile słabości.. ze bylibyśmy razem jakby to sie inaczej potoczyło...ze jestem wspaniały itd ..........ona stwierdziła ze nie powinienem ja o nic obwiniac ja jej nie obwiniam i że była za dobra dla mnie i ma nauczke ale czuje się z tym źle.Teraz już nie mamy kontaktu

Gość snok
dodam jeszcze ze przeprosiłem za swoje zachowanie i za kłopoty...i to była ostatnia wiadomość jaką wysłałem

Gość myślę że...
ta laska jest pierdolnięta :) daj sobie z nią spokój i tyle.

wlazłes na grzaski teren........czesto u kobiet tak oznacza nie:O:O:O w tym przypadku własnie tak było:O....odpusc.Zadna normalna dziewczyna nie zrywa znajomosci po jednym smsie takiej tresci:O....mogła delikatnie ci odpowiedziec z nie mieszac z błotem czego konsekwencja było zerwanie znajomosci...JAKAS CHORA KOBIETA:o...AHA i nie obwiniaj sie

Gość toli......
nie powinieneś czuc się winny

Gość geral
mam tak samo a raczej podobnie :(

To typowe. Dzieki temu poczula sie lepiej. Jakby zamazala swoja wine przed soba, obwinila Ciebie. To typowy mechanizm psychologiczny ale dosc nieprzyjemne w realistycznych kontaktach. Natomiast kwestie podrywania "zajetych" panienek pozostawiam do rozwazenia juz Tobie.

Gość snok
wiem ze źle zrobiłem w pewnym sensie mam nauczkę..... w sumie postawiłem wszystko na jedna kartę....no cóż życie, posłuchałem rad że bym walczył o nią do końca nawet jeśli ma kogoś to był błąd dałem plamę

Gość buahahhahahahaa
JAWOR????

Gość snok
jaki jawor :)

Gość buahahhahahahaa
jaworowy ...................

Gość ta co wyzej
no bo ta sprawa byla troche temu

Gość snok
a czy to autor pisze :P