Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka from Breslau

fajnie facet pisze

Polecane posty

Poczytajcie sobie dziewczyny - znalazłam blog, który jakoś bardzo mnie poruszył, nie wiem, ma jakiś dziwny, ulotny klimat. Az musiałam sie podzielić tym na kafeterii :). Niestety, autor nie odpowiada na maile. Szkoda. A tu link: http://sumer.blog.onet.pl ps. "Krwawiący czas i ona" to coś dla mnie po prostu :).

Gość Anna Bellarossa
ładne:) tylko ja mam głowę pełną problemów.. aby się skupić.. mysle o babci..czy sie odlezyna zagoiła i czy ciotka sie na niej nie msci..

Gość nie chce mi sie
logowac. Wlasnie zaczalem czytac pelen sceptycyzmu, czym tez sie tak podniecasz Anka. I...podoba mi sie nawet. Zobaczymy wiecej.

Gość no laaaaadne
:)

Gość spokojnie anka
daj nam poczytac to sie wypowiemy.

Anka, powinnas wymyslec bardziej krzykliwy i sensacyjny tytul dla swojego topiku, to ludziska zagladaliby. A tak to kazdy olewa, bo malo w tym akcji :D. Gdyby w tytule byly - seks, samochody, pieniadze, cudowna dieta itp. to by sie dzialo :)

Gość eeee tam
ja tam sobie czytam nie zwracajac uwagi na tytuly topikow, ale co prawda to prawda

Gość podnnosze
bo warto

Gość I warto
To pisze chyba bardzo nieszczęśliwy, bo zakompleksiony człowiek. Chciałby kochać, ale nie umie, albo nie ma kogo. Chciałby być dobry, ale siermiężna rzeczywistość i jego kompleks macho mu nie pozwalają. Szkoda człowieka