Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scarlett____

Czy mam szanse?

Polecane posty

Gość Scarlett____

Zastanawiam się czy mam jakieś szanse aby zdać maturę z rozszerzonej biologii i chemii i dostać sie na kierunek lekarsko-dentystynczny? Jestem w 3 liceum i za pare miesięcy jest matura, niewiem czy sie naucze w tak krótkim czasie tego nauczyć:( Czy to jest wogole mozliwe? Nie jestem nawet w klasie biologiczni chemicznej:( W tym roku odpadają nam te dwa przedmioty i musze sama sie tego wszystkiego uczyć. Cała biologia i chemia od poczatku na dodatek rozrzerzona:( Właściwie bardzo bym chciała zeby mi sie udało bo niemam pomysłów na inny kierunek. Czy moglibyscie mi coś doradzić? Powiedzieć szczerze czy moze mi sie to udać i czy ktoś może jest studentem na tym kierunku i moze mi powiedziec czy jest bardzo ciezko?

Gość Monika 440i6
nie chce Cię dołowac ale rozszezenia nie zdasz,po pierwsze jest takie zamieszanie w 3 klasie ze poprostu nie bedziesz miala czasu,po drugie nie mialas na lekcjach rozszezenia wiec musialabys kupic ksiazki ,przerpbic caly material sama ,to jest raczej niemozliwe,po trzecie za pozno o tym myslisz ,za pare mc matura ,a tu bedzie taki zapierdziel(w 3 lo bylam rok temu ,wlasnie dostalam sie wczoraj na studia:P)jesli nawet zdasz to napewno nie na 60% a tyle trzeba zeby sie dostac...radze pomyslec o jakims bardziej przyziemnym kierunku..