Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranoja pomocy

mój kumpel podejrzewa, że jestem gejem!!!!

Polecane posty

Gość paranoja pomocy

od jakiegoś czasu robi mi dziwne aluzje i prowokacje, chyba chce, żebym mu to wyznał, nie jarzy, że nie jestem wcale gejem, odbiło mu totalnie, a dziś na gg podesłał mi to: http://img355.imageshack.us/img355/5500/obraz036jm1.png jestem w szoku!!!!!!!! on mi to wysłał nie ze swojego numeru, z jakiegoś nowego, ale jestem na 100proc. pewnien, że to ON, oczywiście link do zdjęcia był prowokacją, przedstawił sie jako Karol z Krakowa i zachęcał do umówienia na randke!!!!!!!!!! nie wiem co robić, totalnie m odbiło, ja mu wytłumaczyć, że sobie ubzdurał i że to nieprawda!!!? on ma obsesje na tym punkcie, help!!!

Gość paranoja pomocy
źle ująłem temat - zamiast - mój kumpel podejrzewa że jestem gejem, powinienem napisać - mój kumpel UBZDURAł sobie że jestem gejem!!! bo nie jestem

Gość paranoja pomocy
a tak naprawdę jestem gejem, dorabiam jako drag queen :)

Gość paranoja pomocy
bez podszywów plizzz, powiedzcie jak mu to wybić z głowy, lubiłem go nie chce zrywać z nim kontaktu

a może on ma na Ciebie ochotę ?:D a na jakiej podstawie podejrzewa Cie ?

Gość cześć i czołem
może to ON jest gejem i chce od siebie odwrócić uwagę? albo Cię rwie:D

balbex - on nie jest gejem na bank, uczepił sie mnie nie wiem czemu pewnie z ludzkiej złośliwości, zaczeło się rok temu, kiedy zerwała ze mną dziewczyna, od tamtego czasu nikogo nie miałem, kumpel próbował mnie na siłe na "randki w ciemno" ze swoimi znajomymi umawaiać, mi to nie odpowiadało i wtedy padło - a może ty gej jesteś?! - i od tego czasu mu kompletnie odbiło, uczepił sie tegp geja i coraz bardziej mnie atakje!!! to już sie przerodziło u niego w obsesję, żeby udowodnić że jestem gejem!!!!

najpierw to było niby na żarty, a potem coraz poważniej, a teraz jest po prostu złośliwy z tym co dzisiaj mi na gg wypisywał i ten link - to już totalne przegięcie, choć dowodów nie mam że to on, ale jestem tego PEWIEN

Gość przykro mi ale tylko
geje siedza na babskim forum 🖐️

geje pewnie mają jakieś swoje fora, wiec na pewno tu nie siedza, daj spokój poradz lepiej ja z nim gadać i jak mu to wybić z głowy, ale tak dobitnie!!!

Gość qwqeqw
Każdym psycholem będziesz się tak przejmował? Olej go.

Gość przykro mi ale tylko
powiedz mu,ze doskonale wiesz,ze to on ci wyslal tego linka i zeby sobie odpuscil te chore przycinki w twoja strone, bo sobie tego nie zyczysz, nie jestes zadnym gejem, i niech sie odpierdoli, a jesli on mysli,ze ty jestes gejem, to moze ma ochote na ciebie i to on sam jest gejem- to mu powiedz, ja bym tak zrobilsa

właśnie nie moge go olać, bo to mój kumpel dosyć długoetni, chodziliśmy razem do szkoły, mieszkamy na 1 osiedlu, więc mamy ful wspólnych znajomych (jakieś 70proc to wspólni, szkoła, osiedle, knajpy) i jak mu tego nie wybije z głowy, to bedzie o mnie gadał wszystkim, tego bym nie chciał

Gość gajowy
jestes gejem!!! Tfuj kolega.

przykro mi - napisałem mu na jego gg, że jest stuknięty, że wiem, że to on i najpierw mi odpisał, że nie wie o czym ja chrzanię, a potem udawał, ze go nie ma, a był, bo mu się opis zmienił, jak do ściany nawet bym go olał po ostatnich wybrykach, ale mówie mamy wspólne środowisko i boje sie że bedzie rozgadywał o mnie dziwne historie jak go oleje, albo zjjebję go

aha, wcześniej taki nie był, byliśmy kumplami na fest całe liceum, aż do czasu, kiedy zaczęło sie z tym gejem, może on ma jakąś chorobe psichyczną, bo to jest niemożliwe co sie z nim porobiło!!!!

Gość cześć i czołem
olej go jak będzie gadał do kogoś przy tobie ze jestes gejem to smiej się z tego i powiedz mu w zartach ze tak oczywiscie i że masz na niego ochotę:O

no, moge sobie tak żartować, ale wiesz o co chodzi, ja zacznie o tych swoich rojeniach gadać to ludzie zawsze łykną jakieś plotki, chociaż w części

Gość cześć i czołem
i tak pewnie krązą juz o tobie jakies plotki bo ludzie zawsze gadali gadają i gadac bedą takze nie ma sie czym przejmować

Gość albo napomknąć
To ma być kumpel?? Też to samo miałem- tylko w rodzinie. Do tej pory ta osoba mi docina czasem, bo nie mam dziewczyny. Po mnie to spływa jak po kaczce, ale czasem dochodzi do kłopotliwych sytuacji z tego powodu- zażenowania, niedomówień itd. Ogólnie to mam to gdzieś, ale jest mi też przykro. Dlatego zraziłem sie do tej osoby i straciłem do niej zaufanie. Oczywiście gejem nie jestem- staje mi tylko na widok ładnej kobiety, faceci w ogóle na mnie nie działają. Możliwe, że twój kumpel jest homofobem i sie z tym ukrywa. Spróbuj z niego zażartować i zacznij sie do niego przystawiać jak będziecie wśród znajomych. Może wtedy mu- że tak powiem :D- rura zmięknie.

Gość peace ciam
znajdz sobei dziewczyne wtedy sie moze odczepi

Hej, zacznij siez niego smaic ze jest pedofilem...I powiedz ze juz zalozyles mu bloga JAsio 12, moze wtedy sie odczepi.

albo napomknąć - hehe z tym przystawianiem się do niego przy znajomych - dobre :D domyślam się, że pewnie już nie raz za moimi plecami z którymś z kolegów gadał o mnie i swoich obsesyjnych podejrezniach, najgorsze jest to, że nie moge dociec skąd u niego ta nagła obsesja na punkcie mojego domniemanego gejostwa!!! to naprawde kumpel dobry był, znamy się ze szkoły (z osiedla też) już jakieś 6 lat, nigdy wcześniej nie było tego tematu, był naprawde wporzo!!!! on gejem nie jest, ma dziewczyne, już prędzej jest homofobem, jak ktoś z was zasugerował - stąd może ta obsesja wiem jedno, na pewno nie bede na siłe sie z jakąś laską wiązać, żeby mu pokazać, że sie myli, prędzej posune sie do tego o czym pisze "albo napomknąć" :D i tak już o mnie gadają co mi tam!!!!

trochę czasu już minęło. wydaje mi się że twój kolega miał na ciebie ochotę bo może jest biseksualny ( lub chciał spróbować jak to jest z facetem najlepiej z zaufanym kumplem) i czekał na twoją reakcję ale nie wiedział jak ci powiedzieć że cię bardzo lubi a nawet pragnie bo bał się twojej reakcji że ty go będziesz nazywał gejem. próbował cię wyczuć czy też ci coś takiego chodzi po głowie. jeśli dałbyś mu sygnał jakąś propozycją niby żarty raz ty raz on to kto wie co by z tego wyszło. może dziś to wiesz jeśli nie to pewnie się wycofał i jesteście nadal kumplami i na pewno już cię tak nie nazywa. ciekawe czy mam trochę racji.