Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia_samosiaaa_

Z CYKLU JAKI KOLOR WLOSOW MI PASUJE

Polecane posty

Gość zosia_samosiaaa_

moj naturalny kolor wlosow to ciemny blond, w sloncu jest zlocisty, mam tez naturalne zoltawe pasemka:o kolor oczu to niebieski (niestety nie kolor nieba, jakis taki niebieski bez wyrazu) cera blada wydaje mi sie ze lekko bezowa, zoltawa:( jestem latem... zastanawiam sie nad brazem ale nie wiem czy nie bede wygladac zbyt ponuro... wiem,ze ciezko doradzic bez fotki, ale tak teoretycznie jaki kolor powinien pasowac?:) czekam na inspiracje;)

Gość zosia_samooosia
podnosze, pomocy:)

Gość zosia_samooosia
zimny średni braz bedzie mi pasowal?

Gość fgfjhkfgh
A jaką masz oprawę oczu? Raczej ciemną, wyrazistą czy jasną, delikatną? Ogólnie to przed przyciemnieniem włosów radziłabym najpierw wypróbować zmywalną szamponetkę - zobaczysz, jak będziesz się czuć w ciemnym kolorze, a jakby co po paru myciach zejdzie. Polecić mogę szamponetki Joanny, zmywają się całkowicie i nadają włosom piękny połysk :) Mogłabyś też zastanowić się nad jasnym brązem na początek, bo łatwiej zawsze przyciemniać odcień niż wrócić z ciemnych do naturalnego blondu.

Gość zosia_samoooosia
fgfjhkfgh dzieki:) mam ciemną oprawe oczu, brwisą o jakies 2 tony ciemniejsze niz kolor wlosow... ja chce wlasnie szamponetki, farb troche sie obawiamm nigdy jeszcze nie zmienialam koloru wlosow...

Gość zosia_samoooosia
a orientujesz sie ktory kolor z szamponetek joanny nadaje wlosom zimny polysk?