Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola_Hania

moj facet nie chce ze mna rozmawiac, bo...

Polecane posty

Gość wesola_Hania

bo na imprezie sie zbyt dobrze bawilam bez niego. ale on wczesniej sobie poszedl. powiedzial, ze jest zmeczony po pracy i ma na rano znow :( normalnie nie mozna z nim sie pobawic, a ja to uwielbiam. ciagle tylko praca i praca! co prawda kupuje mi rozne prezenty, odwarzac mp3, butki, koszulki, spodniczki, ale jest strasznie nierozrywkowy. seks jest bardzo dobry. z kolei wlasnie jego kumple sa bardzo weseli i ciagle z nimi chodze na imprezki :) i wlasnie przedwczoraj poszlam z moim menem, ale jak pisalam sobie poszedl o 2 w nocy. zostawil mnie bo chcialam, bo wlasnie gralismy w taka ekstra gre sie chodzi pionkami i pije wodke. zalozylam sie ze wygram. ale przegralam i musialam zrobic loda Piotrkowi. on chyba o tym powiedzial Marokwi - mojemu menowi i on sie glupio pogniewal i sie nie odzywa. a moze zdjecia z imprezy zobaczyl, bo zostawilam na pulpicie w komputerze :( a przeciez go nie zdradzilam ani nic. co mam mu powiedziec, zeby zrozumial?

Gość qwertaaa
jakiś dziwny ten twój facet. jak nie rozumie, że lubisz się dobrze pobawić czasem to go rzuć. szkoda życia przy sztywniaku! co innego jakbyś go zdradziła, ale jak pisałaś nic takiego nie zrobiłaś. naprawdę, tylko męka z takim idiotom

Gość slodkikasiulek
troszkę przesadziłaś. 2 w nocy to już późno, ale facet powinien z Tobą zostać. a tak to ma czego chciał. faceci myślą tylko o sobie. a się nim nie przejmuj. nabzdyczy sie trochę i wróci z podkulonym ogonem

Gość znam przypadek
Ale Ty robiłaś loda temu koledze to sie nie dziwie że sie nie odzywa! Ja na jego miejscu chyba też bym sie nie odzywała:O

Gość znam przypadek
i w sumie powinien z Tobą zostac troche jego wina że Cie samą zostawił...

Gość prawie dobra provo
3/10 sie należy:classic_cool:

Gość Denn
od razu bym Cię za to pogonił!Lodziki,ładnie!I co on ma myśleć jak gdzieś idziesz???

Gość wesola_Hania
ale kazda tak robi. a lodzik to nic strasznego. przeciez sie z nim nie puscilam!

Gość Denn
Dla mnie na jedno wychodzi!

ale denna prowo... :O daję 0/10 i współczuję tym, którzy uwierzyli w brednie typu: `przegrałam i musiałam zrobić loda Piotrkowi, a on chyba powiedzial o tym mojemu menowi Markowi...` Pożal się Boże :O

Gość wesola_Hania
nie odrozniasz tego co kobieta ma najpiekniejsze, czyli swoja cipke, od ust?? same swietoszki, a jak co do czego to oni zdradzaja na lewo i prawo i wtykaja kutasa w kazda szpare. a ja jestem wierna

Gość Ty chyba nie
zdajesz sobie sprawy co Ty zrobiłas! Gdyby mój facet został sam i robił minete jakiejs nawet przyjaciółce to koniec! Nie masz rozumu czy jak?!

Gość Tak kto jak kto ale Ty
rzeczywiście wierna to jesteś!

ludzie przecież to jest prowokacja! no nie wierzę, że są na świecie takie debilki :O i jeszcze o wierności mówi pff...

Gość wesola_Hania
ludzie, to tylko zabawa byla! nie czaicie?

Gość Denn
Ona się kieruje tym swoim najpiękniejszym,co ma!!ahahhaha Niech się kieruje!

Gość Denn
Ściema?Mnie już chyba nic nie zaskoczy,kiedyś kolega mi mówił,że jego dziewczyna chciała być fair,i również musiała się "bawić"

Gość Denn
Tutaj może ściema,ale różne przypadki bywaja.

nie zaprzeczam, bo znam kilka, ale przeciez to logiczne ze autorka to wymyslila, albo dodala kilka rzeczy, to najnormlaniejsza prowokacja