Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikjoko

mam problem odnosnie piersi

Polecane posty

Gość nikjoko

Jestem w piatym miesiącu ciąży.Przytyłam do tej pory ok 6 kg,a pirsi nic a nic nie urosly...jak było wczesniej 70A tak nadal jest.Do tego mam brodawki wklęsłe...Nie wiem.U mnie rodzinne jest,ze kobiety nie mialy pokarmu,a jak miały to sama wode...Czy mnie też to czeka?

Nie ma takiego czegoś jak wodnisty pokarm. Problemy z jego brakiem są w sumie rzadkie. Może w rodzinie też babki miały wklęsłe brodawki, dziecko źle ssało, a one się wstydziły przyznać i zwalały na "samą wodę". Na płaskie/wklęsłe brodawki dobry jest laktator. Miałam problemy z karmieniem (właśnie płaskie brodawki, maluch nie mógł ich zassać), odciągałam dużo na początku, aż brodawki się uwydatniły :) Nie martw się, naprawdę znikomy procent kobiet nie może definitywnie karmić!

Gość mialam ten problem
maly biust wklesle brodawki. u mnie nawet laktator nie pomagal, uzywalam tez niplette i nic. powiem szczerze, wstydzilam sie pokazac piersi poloznej. ale w koncu sie odwazylam, pomogla mi przystawic dzidziusia a mala zaczela pieknie ssac :) to dziecko wyciagnelo mi brodawki na zewnatrz. wiec nie martw sie na zapas, bedzie dobrze :)