Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizabethhe

tvn style

Polecane posty

Gość elizabethhe

dlaczego nie mam tego programu?? Jak go moge znalezc w swoich programach?? Nie wiem jaka mam dokladnie telewizje ;/ jak moge wiec sprawdzic w jakis szybki sposob czy mam w ogole gdzies ten progam...?

A masz kablowke? chyba inaczej sie nie da (moze ta "n" ma to, ale nie jestem pewien). Jesli masz to musisz sprawdzic sama (poszukaj, moze sie uda ustawic na TV) ew zadzwon do kablowki i spytaj sie - podajesz adres itd i powinni ci powiedziec jakie masz programy.

Gość elizabethhe
no bo chyba mam kablowke...bo mam tvn jakies tam bbc cnn i takie rozne...ale nie mam programow typu canal +, HBO wiec czy to jest w ogole realne..majac (chyba) ta kablowke co ja zebym miala tvn style? czy wy macie programy typu HBO i dopiero wtedy tvn style?

Gość elizabethhe
a o co ci chodzi? bo nie uwazam zeby w moich wypowiedziach bylo cos niedorozwinietego ;]

Gość effelinka
chyba by powinien byc...ale nie jestem pewna ;/

Canal+, Hbo ..to programy kodowane, za ktore dodatkowo sie placi. TVN style jest w platformie Cyfry, Polsatu Cyfrowego i N. W kablowce rowniez powinnas miec. Musisz dzwonic do kablowki i pytac.

Gość elizabethhe
ok dzieki ;*