Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonely girl

on nie chce zamieszkać

Polecane posty

Gość lonely girl

co sądzicie o takim związku: jesteśmy razem 1,5 roku. On ma 26 lat i pracuje i zarabia sporo. Ja nie pracuję-studiuję. Nocuję u niego prawie codziennie jednak on zawsze o 14 odwozi mnie do domu bo jedzie do rodziców na obiad. Nie zaprpponował mi żebym się do niego wprowadziła. A najbardziej boli to, że przede mną miał pannę, z która był też 1,5 roku. Nie był to udany związek-ona go zdradzała, flirtowała z innymi a on jej powiedział: wprowadź się do mnie bo chciał żeby było dobrze. Co o tym myśleć- nie mam już sił

Gość trtr
Na jedną się naciął, to drugiej łatwo nie zaufa. A tobie tym bardziej nie ma podstaw ufać skoro finansowo nie jesteś niezależna. Co ty sobie wyobrażasz? Z czym do ludzi jeśli nie masz własnych pieniędzy? Może jeszcze wprost zaproponuj mu żeby cię utrzymywał? Skończ studia, znajdź pracę i wtedy wróć do rozmów o wspólnym mieszkaniu.

Gość hmmmm ekhmm
"Nie zaprpponował mi żebym się do niego wprowadziła" a dzielilabys z nim koszty mieszkania ? moze on po prostu nie chce "powtorki z rozrywki" ?

Gość lonely girl
studiuję zaocznie i dorabiam weekendami. A co do tamtej to przed zamieszkaniem z nim już go zdradzała a on mimo wszystko chciał z nią mieszkać

Gość trtr
A to ciekawe. Wcześniej napisałaś to: "Ja nie pracuję-studiuję." To jak to jest, pracujesz czy nie pracujesz, masz swoje pieniądze, żebyś mogła dołożyć się do wspólnego gospodarstwa czy nie masz?

chłopak asekuruje sie...moze nie jest gotów na taka decyzje? Musisz zrozumiec i i nie szukac dziury w całym....bo z tamta mieszkał a ze mna nie...

Gość nieprawda pewnie
jego poprzednia dziewczyna depilowała przy nim brwi i robiła makijaż,ba a nawet zdarzyło jej się korzystać z toalety i teraz chłopak ma traume.

Może i mu nie zależy, ale nikt nie lubi popełniać 2 razy tego samego błędu. Zresztą jeśli on jest niezależny finansowo a jego kobieta tylko dorabia weekendami... to praktycznie robiłaby za jego utrzymankę. Jeśli jemu wygodniej jadać u rodziców to już jego sprawa.

a dlaczego pytasz nas o porade ? :P jego sie spytaj , skoro nie ma szczerości miedzy wami to dziwny zwiazek to jest xD

Gość lonely girl
studia zaoczne to zjazdy co drugi weekend