Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia_samooosia

czy mozna tak

Polecane posty

Gość zosia_samooosia

czy mozna (teoretycznie wiem, ze tak) wziac 3 opakowanie anty pod rzad? nie grozi to jakimis skutkami ubocznymi? 1 raz zdarzy mi sie taka sytuajca... boje sie troche. jak myslicie?

Gość istnieje ryzyko
plamień, trzy opakowania ja bym odradzała

Gość zosia_samooosia
ech no wlasnie tez jestem takiego zdanie, ale musze wziac...

Gość o boze....
ja bym tego nie robila...zrob przerwe chociaz krotka nawet 3 dniowa...co innego 2 opakowania a co innego juz kolejne ale wiem ze tez sa takie agentki ktore przez pol roku potrafia nie robic przerw

mozesz wziac, mozesz braac nawet bez przerwyw ten sposb ... nazajeciach z ginekologii doswiadczony gin powiedzialnam ze przerwa miedzy opakowaniami jest tlyko po to bykobiety myslaly ze maja miesiaczke...

Gdyby przerwa była tylko po to, co piszesz, Niunia, to nikt nie robiłby przerw i nie podawano by tego w ulotce ani ginekolog by o tym nie informował.NIE MOŻNA brać cały czas bez przerwy. Max to 3 opakowania. Właśnie po to, by potem cyrków z hormonami po odstawieniu nie było.

NO towidocznie gin sie mylil na wykladzie, powiedzial ze krawiwnie z odstawienia a miesaiczka to zupelnie co innego, ze nie ma z tym nic wspolnego. Powiedzial ze odstawienie jest tylko po to by kobiety myslalyze nadal miesaiczkuja , to jesgo slowa anie moje a koles jest znanym wykladowca. Pozdrawim

Gość zosia_samooosia
chyba wezme... mam wizyte u lekarza, czekalam na nia duzo czasu:( jak nie pojde nastepna wizyta bedzie za kilka miesiecy:/

NiuniaM jasne, że miesiączka to coś innego, bo miesiączka jest efektem naturalnego spadku progesteronu i wzrostu estradiolu a krwawienie z odstawienia jest wymuszone, jednak przy dzisiejszej generacji tabletkach przerwę należy robić. I w życiu nie zgodzę się z tym, że mona brać bez przerwy przez ile się chce, nawet latami (bo tak mona wywnioskować z Twojej wypowiedzi).

Gość gdyby robienie przerw
nie było konieczne to nie pojawiałyby się plamienia w przypadku brania dwóch opakowan pod rząd

Gość zosia_samoooosia
ja podczas 2 opakowania nie odczuwam zadnych skutkub ubocznych,moze nie bedzie tak zle... :|