Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość red--angel

Zbuntowany anioł - piosenka!!!

Polecane posty

Gość red--angel

Kojarzy ktos z Was piosenke, która leciala w zbuntowanym aniele, w chwilach kiedy pokazywali nowa dziewczyne Iva, taka blondyne...kurcze meczy mnie od dawna, nie moge sobie jej przypomniec :P taka powolna, spokojna, tam był chyba taki fragment w którym ta piosenkarka spiewala cos w stylu \'nanana\'.....hahaha, wiem ze malo pamietam ale licze ze ktos z Was ja kojarzy :D to była piosenka spiewana przez kobiete po angielsku:)

Gość red--angel
nie hehhe to znam, to byla piosenka spiewana po angielsku, na poczatku skojarzyla mi sie z Dido, ale to chyba nie ona

Gość red--angel
ten cały Ivo mieszkał z ta swoją dziewczyna - taka piegowata blondynka w takim mieszkaniu, i zawsze kiedy bylo jej smutno puszczali ta piosenke :D

Gość pomaranczowaa a co
moze me młero de amor ? nie weim jak to sie pisze

Gość bywam miła
me muero di amor-umieram z milosci

ivo miał dziewczynę blondynkę? to chyba jego siostra była :D :D :D :D zresztą nie wiem bo jeszcze w podstawówce byłam jak to oglądałam :)

Gość red--angel
dzieki za piosenki, ale to niestety zadna z nich:(nie wiem juz czy sobie cos ubzduralam czy co....:Pnie da mi to spokoju hehe

Gość red--angel
dziewczyne blondynke i ona byla wyjatkiem jesli chodzi o typowe 'poboczne' dziewczyny glownych bohaterow - nie byla wredna :P

Gość red--angel
miał dziewczyne...*

Gość agata7852
http://chomikuj.pl/?page=222175 NA TYM CHOMIKU SA WSZYSTKIE ODCINKI ZBUNTOWANEGO ANIOLA! ZAPRASZAM DO POBIERANIA!!!:) nowe telenowele juz wkrotce!;))

Gość miiiliii
ja szukam piosenki z odc.60 mili spiewala ją na dyskotece :]

Gość miiiliii
hahaha,dopiero przeczytałam po takim czasie - dzięki! :) jesteś świetna! 🌼

Gość nie mam na dziś pomysłu
From this moment?

Gość stella...
me muero d" amor

Gość Blackangel91
Może ktoś kojarzy tytuł piosenki z odcinka 89 - to pierwsza piosenka grana na dyskotece pod koniec odcinka. Proszę o pomoc ;)

Te marchaste sin palabras, cerrando la puerta Justo cuando te pedia, un poco mas El miedo te alejo del nido, sin una respuesta Dejando un corazon herido, dejandome atras Y ahora me muero de amor si no estas Me muero y no puedo esperar A que vuelvas de nuevo aqui Junto a mi, con tus besos ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Mój kochany, znów przyszedłeś pijany ja sobie sama tu dziś jestem w domie a ciebie nie ma bo pojechałeś na budowę robię ci obiad, schabowy i frytki a ciebie wciąz nie ma ty mendo ref...Ty głupi gnoju, gdzie jestes ja tu obiad ci robie zobaczysz bedziesz miał wszysty esperal bo ja cie kocham a ciebie znów nie ma najdroższy taka jestem smutna i zdziwiona xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx coś w tym stylu to leci:D

Te marchaste sin palabras, cerrando la puerta Justo cuando te pedia, un poco mas El miedo te alejo del nido, sin una respuesta Dejando un corazon herido, dejandome atras Y ahora me muero de amor si no estas Me muero y no puedo esperar A que vuelvas de nuevo aqui Junto a mi, con tus besos ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Mój kochany, znów przyszedłeś pijany ja sobie sama tu dziś jestem w domie a ciebie nie ma bo pojechałeś na budowę robię ci obiad, schabowy i frytki a ciebie wciąz nie ma ty mendo ref...Ty głupi gnoju, gdzie jestes ja tu obiad ci robie zobaczysz bedziesz miał wszysty esperal bo ja cie kocham a ciebie znów nie ma najdroższy taka jestem smutna i zdziwiona xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx coś w tym stylu to leci:D

Gość Blackangel91
Nie, nie chodziło mi o " Me Muero De Amor"... w odcinku 89 (link : http://www.youtube.com/watch?v=-zn9cQ5g2xc ) w 39-tej minucie leci piosenka grana przez zespół z dyskoteki-właśnie o tą dokłądnie chodzi ;)