Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystraszony

Mam plamki na penisie

Polecane posty

Gość Wystraszony

Witam Mam na meisie, dokładnie an żołędzi takie plamki jest ich kilka i chyba sie powiększaja i jest ich coraz więcej. Mam je od kilku lat. W sumie w niczym mi sie przeszkadzają, nie wystają ani nie swędzą. Aha i nie sa one od sexu bo były już wcześniej Wyglądają jak takie plamki starcze u ludzi starszych. Są w takim kolorze. CZy ot cos poważnego? CZy ktoś coś takiego miał? Co mam z ym zrobić i do jakiego lekarza sie zgłosić?

Gość Wystraszony
Ja tam się troszeczkę wstydze iśc do lekarza. Szczególnie do pierwszego kontaktu bo go nie lubie a do urologa nie pójdziesz tak od razu tylko napierw do pierwszego kontaktu chyba ze prywatnie. Musze się wybrać

Gość aleksanderrrt
może komuś się przyda ale ja miałem jakies plamki na członku które później zaczeły mi jakby lekko ropieć, stosowałem kilka maści ogólno dostępnych i jedyna jaka coś mi pomagała to był tormentiol, a co ciekawe wyleczyłem się maścią szałwiowa, cięzko dostać ją w aptekach, zakupiłem na allegro u Pana użytkownik ca-mils , tu jego aukcje. http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10158669 Pozdrawiam

Gość rtgewg
Jeżeli jakieś ślady na skórze powiększają się (nie ma znaczenia jakiego obszaru ciała dotyczą) to zawsze trzeba to zbadać. Nie czekaj i idź do dermatologa!

Gość rtgewg
A, i jeszcze jedno. Skłonność do pigmentacji, nawet miejsca znamion, ich wygląd, wiek w którym się pojawiają często są dziedziczne. Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji. Spytaj ojca, jeśli macie podobny typ urody, czy on nie ma takich plamek bo może to u was normalne.

Gość jikololo
Wystarczy odrobina nadziei Pozytywne myslenie wszystko odmieni