Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duders

gówniary i tapety w Polsce

Polecane posty

Gość duders

czy nie uwazacie,ze mamy zbyt wiele gówniar w Polsce,ktore sobie co po niektore za duzo pozwalaja?:| takie 14,15 i 16 latki,ktore wygladaja jak 20 ,a swoim zachowaniem przypominaja "wiecie kogo" ? jak sie tego pozbyć?

Gość odwykowa
tepić to!

Gość duders
ale gdzie jest policja? czy nie widza,ze co druga jara i pije co popadnie?? przed chwila przeszlam kolo takich to myslalam,ze po mordzie natrzaskam za odzywki..co za śmieciary

Nie tylko gówniary.. ale gówniarze też. np... ja przechodziłam koło takich.. hmm.. może 7,8 latków.. nie byli w wyżej klasie niż 3 podstawówki. Biegali z nożami i jeden do drugiego gadał coś w stylu.. zabije cię. Ty weź tak do mnie kurwa nie mów pierdolony skurwielu. Nie dałam cenzury.. ale się chyba nie obrazicie :)

Gość kinggggggggggggga
chyba z plastikowymi nożami, nie przesadzaj i nie rób nagonki na małe dzieci.

Gość koles od tego tam
wyslac na planete zwana burdelownia...dac kostke mydla, jedna gumke i 2 blyszczyki sprzedawac bilety alfonsom na walki wrecz gowniar o powyzsze dobra materialne...

łohoho .. nie mówie, że naprawdę chciały się pozabijać.. ale miały normalne kuchenne noże.. chyba widze co ktoś trzyma z odległości pół metra??? A mi bardziej chodziło o same teksty.. i takich dzieciaków jest cooraz więcej.

Gość rffrgrjettrttt
dzieci są teraz strasznie wygadane i wyszczekane.Ale wiekszość z nich wynosi takie teksy z domu.

Gość Pole obowiązkowe - wybierz ps
niektórzy faceciki się nimi jarają :/ gimnazjum to jest burdel...upadek obyczajów...zero zasad :(

Gość Pole obowiązkowe - wybierz ps
niektórzy faceciki się nimi jarają :/ gimnazjum to jest burdel...upadek obyczajów...zero zasad :(