Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuu

nigdy nie miałam orgazmu

Polecane posty

Gość buuuuuuuuuuu

:(( czuję się jak niepełnowartościowa kobieta:(

Gość nola3222
nie jestes sama:(( a juz jestem po 30 i mam meza od paru lat.Kocham go bardzo, jest mi dobrze...ale nie mam orgazmu:(

Gość guisfkf
A UPRAWIAŁAS SEKAS MOZE Z MAŁYM PENISEM?

Gość pyczys
kurcze to co ty masz za faceta???? masz w sumie nie zafajnie:(( a ile masz lt??? pS. Wyznacznikiem wartosci czlowieka na peweno nie jest ilosc przezytych orgazmow- wiec glowa do gory!!!

Gość guisfkf
A PENIS JAKIEJ DLUGOSCI I GRUBOSCI?

Gość nola3222
moj ma normalnego, a wrecz powiedzialabym,ze duzego penisa, ale to chyba nie ma az tak wiekszego znaczenia, bo mozna piescic reka.Ja po prostu nie wiem, w jaki sposob ma mnie piescic,aby to osiagnac.Probowalam sama sprawdzic swoje cialo, ale mnie masturbacja wogole nie bawi:((

mam 25 lat, miałam już kilku partnerów i naprawdę się starali, myśleli też o mnie, zreszta ich byłe miały/miewały orgazmy, a ja nigdy :( chociaż stosowali różne techniki i mieli różne rozmiary a obecnego faceta straszliwie kocham, ale też nic:(

Gość guisfkf
MOJ MA OBRZEZANEGO PENISA ALE NIE DUZEGO ALE NIE MAM ORGAZMU

Gość nola3222
tixa..mam dokladnie to samo:((

coraz bardziej się zastanawiam czy nie jest to kwestia psychiki i nastawienia

Gość guisfkf
A U WASZYCH PARTNERACH SA OBRZEZANI? MOZE TO MA ZNACZENIE?

Gość nola3222
pewnie masz racje, choc ja wiem, ze dawniej balam sie ciazy, stresowalam sie, a teraz jestem wyluzowana, pewna siebie a dalej nic:( kiedys pamietam poczulam cos takiego niekontrolowanego, jakies skurcze..ale musialam przerwac, bo stawalo sie mniej przyjemne:(

Gość nola3222
nie, moj nie jest obrzezany

mój też nie jest w pewnym momencie robi sie nieprzyjemne :( ale to tez baaardzo rzadko sie zdarza i to przy łechtaczkowym :(

Gość guisfkf
ALE MYSLICIE ZE PENIS OBRZEZANY MA TO JAKIS WPŁYW?

nie mam pojecia czy obrzezanie ma wplyw, ale watpie ja sie zastanawiam czy wiazac to jakos z tym ze jestem dda

Gość guisfkf
MAM BOLESCI PO STOSUNKU BO MOJ MAZ DLUGO TO ROBI PONIEWAZ JEST OBRZEZANY ALE JA I TAK NIE MAM ORGAZMU

Gość guisfkf
A WASZYM ZDANIEM?

Gość guisfkf
TAK MIAŁAM ALE TAMTEN BYŁ NIE OBRZEZANY ALE BYL ZA WOLNY W TYCH SPRAWACH MUSIAŁAM MU ROBIC CZESTO REKĄ ZEBY DOSZEDŁ PRYZNAJMNIEJ ON DO ORGAZMU A TY? MIAŁAS WCZESNIEJ INNEGO PARTNERA/.?

Gość PYCZYS
dziewczyny ktos tu poruszyl bardzo wazna kwestie, najwazniejsze jest nastawienie!!! jesli wy zakladacie ze bedzie bolalo, albo myslicie ze znow on chce a ja pewnie nie bede mila orgazmu jak zawsze!!!! wstancie kiedys rano i powiedzcie sobie MUSZE MIEC DZIS ORGAZM:)) kupcie swieczki, zrobcie kolacje, niech bedzie tak romantycznie-> to dziala!!!! a jesli wam nie wjdyie to poprostu wzpijcie troche alkoholu, to skutkuje bo cylowiek po alkoholu nie stresuje sie ye np ma tu cyz tam ya dużo cm!!! powodzenia!!!! wspólczuje wam bo to jest super uczucie, czlowiek taki fajny zacmiony chodzi:)) moj partner nie skonczy wczesniej niz ja nie bede szczytowala:)) to mu sie chwali:))))

Gość guisfkf
A JEST OBRZEZANY?

Gość guisfkf
A JAK CI Z NIM JEST ZE SWOIM PARTNEREM?

Gość nie pije na trzezwo
Z tym alkoholem to nie, bo trudniej jest dojsc. Mam normalne orgazmy, ale lubie eksperymenty. Probowalam johimbiny- bzykac sie chce, ale podobnie jak z alkoholem. Muchy hiszpanskiej(z sexshopu)- zero jakiegokolwiek efektu. Zelu z Dureksa(stymulujacego)- myslalam, ze mi cytrynke jakims kwasem polano, pol godziny mycia i irygacji. Kiedys kupilam ziolowe extazy(legalnie w sklepie- nie wiem jak jest z prawdziwym bo nigdy nie bralam i nie wezme)- po tym seks byl na prawde fajny. W wiekszosci kobiecych przypadkow brak orgazmu to chyba kwestia psychiki- trzeba samemu dojsc jak to zrobic. Polecam wolne popoludnie, film erotyczny i wlasna reke na poczatek. I wybijcie sobie z glowy, ze jest cos zlego w masturbacji, jakby co to wlosy na rekach sie ogoli:D. Pomocna moze byc wizyta w sexshopie i zakup jakichs zabawek- wibrator z kroliczkiem czy wibrujace jajeczko;). Nie dajcie sie dziewczyny, trzeba walczyc o to co wam sie nalezy.

Gość zaczarowanaaa
tak ja też nie mam :( nie miałam. miałam tylko łechtaczkowy :(

Gość ja miałam
łechtaczkowy tylko przy masturbacji, przy partnerze chyba się wstydze... :( chociaz nie wiem dlaczego moze ma to zwiazek z tym ze jestem dda...

Gość miałam ale
ale tylko w dwóch przypadkach : 1) Zawsze kiedy sama się masturbuję - wtedy jest odjazd 2) Kiedy kochałam się z innym - delikatny ale był :) A ze swoim obecnym nigdy !!! :(

Gość nola3222 jakbym czytala
o sobie samej :D 🖐️ :O

w gruncie rzeczy dlugosc nie ma znaczenia (no moze grubosc), bylam w zwiazku z chlopakiem, ktory ma ok 12 cm i jakos mi sie udawalo ;-) fakt,ze duzo dawala moja technika ruszania biodrami