Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

cholera ale lipa

Polecane posty

http://cappi.wrzuta.pl/audio/w0BARromD3/kobranocka_-_wszystko_to_co_mam właśnie sobie uświadomiłem że takie dni już nigdy nie wrócą za stary jestem na takie uczucia te pierwsze ten cały świat wtedy był taki prosty taki piękny nieskalany :D:D lipa ale to nic wspomnienia jeszcze pozostały :D teraz to wszystko jest jakieś skomplikowane pojebane zatrute czymś niejasne i nieidealne przyziemne wiem marudzę

piątka jak byś mi to powiedź - nie marudź:P ciekawe niby dlaczego takie dni nie wrócą? nic nie wiadomo:D

lata nie te agiie teraz się zastanawiam , kalkuluje , planuje szukam za i przeciw robię rachunek zysków i strat a kiedyś się nie zastanawiałem a może by do tego wrócić ?:D

a może przestań kalkulować :D:D ja chyba przestanę :D:D zobaczymy co z tego wyjdzie ja nie mam na to teraz czasu ale tobie radzę po prostu się zakochaj :D

a czemu nie da pach i już jesteś zaświergolona wystarczy tylko przestać się za dużo zastanawiać nad tym co będzie skoro jeszcze niczego nie ma :D

Gość ehhhhh
juz zapomnialam o istnieniu tej nuty, oj kurwa mialam sie dzis nie rozklejac z powodu nadmiaru wspomnien:)

Gość kobra nocą
🖐️

Gość kobra nocą
"Jednym ukąszeniem potrafi nawet zabić słonia (śmierć następuje po 3 godzinach). " :)

Gość kobra nocą
"Żywi się przeważnie wężami. Zjada wszystkie, jakie wpadną jej w drogę, nawet własnego gatunku."

Gość kobra nocą
5 Minut Most by powstał mówi matka wiele lat potrzeba synu razem z ojcem zapomnieli że zrobili mnie w pięć minut Czy ten most coś łączy mamo czy absurdem jest po prostu czy pięć minut będę spadał kiedy skoczę z tego mostu A co płynie pod tym mostem może czas lepkością płynu sunie poprzez me mózgowie czas tych waszych pięciu minut nie wesołe to

Gość kobra nocą
Kaftanik bezpieczeństwa Słyszysz chrypi już muzyka czas już zacząć orgię jawną przestań oczy mi zatykać zatańcz ze mną droga prawdo Zatańcz ze mną moja pani odkryj dla mnie swoją twarz ja twój przecież twój kaftanik twój kaftanik bezpieczeństwa Twych klawiszy grono spore durniów oraz komediantów nie oszuka mnie pozorem nie zabroni mi awantur Zatańcz ze mną moja pani odkryj dla mnie swoją twarz ja twój przecież twój kaftanik twój kaftanik bezpieczeństwa a to?

Gość kobra nocą
to Kobranocka :)

Gość kobra nocą
W domu wisielca jak na powrozie robię skarpetkę na sześciu drutach a mole które żywi ta odzież skarpecie nadają swój kształt kikuta Sztuka jest skarpetką kulawego sztuka jest skarpetka kulawego Mówią to łatwo porzucić szkołę że się nie chciało mówią z pogardą przez to że robię za co się wziąłem przy stole życia siedzę z musztardą Ślepą ulicą biegnę na szaniec jak ćma do ognia ciągnę do mety i chociaż czuję się jak skazaniec to macham flagą w kształcie skarpety W domu wisielca jak na powrozie robię skarpetkę na sześciu drutach a mole które żywi ta odzież skarpecie nadają swój kształt kikuta sztuka jest skarpetką kulawego... fajne teksty mają :D a ja przez całą wczesną młodość znałam ten o Irlandii no i ten, który wrzuciłeś tu..

Gość kobra nocą
znajdę coś jeszcze ciekawego przynajmniej Cię tu zatrzymam na chwilkę ;)