Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pololalalanola

Proszę poradzcie mi, oszaleję...

Polecane posty

Gość pololalalanola

Poradzcie mi proszę co mam zrobic w tak absurdalnej sytuacji, jestem tak przerażona i tak zagubiona ,że nie wiem co robić...Jakiś czas temu dostałam krwotoku, wygladał jak poronienie i tak tez powiedział mi lekarz, to był bardzo silny krwotok ze duża iloscia skrzepów, poronienie jak nic. Brałam tabletki, miałam okres....w piatek okazłąo sie ze jestem w czwartym miesiacu ciązy, w szpitalu okazało sie ze moge ciąze ratowac ale musze miec swiadomosc ze ciaza jest zagrozona, ze dziecko mzoe ni byc zdrowe..zostac w szpitalu lub wyjsc bez karty informacyjnej...wyszłam. Moj męzczyzna, nie nmzoe mi wybaczyć ze mu nie powiedziałam, nie wierzy mi ze nie wiedziałam cztery miesiące ze jestem w ciazy, nienawidzi mnie też za to, że ciąze usunełam, jest dla mnie tak zimny jak obcy czlowiek, mowi ze nie miescimu się to w głowie, ze nigdy nie bedzie juz tak jak było...a ja umieram po stokroc bo usunełam ciąze, bo starciłam jego, a kocham go niebotycznie, to taka milosc na stare lata troche jak smieja sie nasi znajomi, on wciaz mysli o tym jak moglam cztery miesiace nie powiedziec mu co sie stalo, nie powiedzialam mu o tym krwotoku bo nie chcialam zeby cierpail i on i ja, on ma manostwo problemow teraz nie chcialm dokladac mu swoich, jest mi tak potwornie zle, tak boje sie tego co zorbilam, tego ze stracilam jego i tego sie nie da naprawic, co mam teraz zrobic, jak nienromalna zasypuje go milionami sms w ktorych zaklinam sie ze nie wiedzialm , a o krwotoku nie powiedzialam mu bo nie chcialm by cierpial tak jak ja. Jest mi niewyopbrazalznie zle

Gość pololalalanola
prosze, niech ktos mi cos poradzi ...starcilam dziecko, nie chce stracic i jego....tak wykurwiscie go kocham...mam wrazenie ze zaraz zwaroiuje z bolu strachu i wszystkiego tego co sie dzieje. Po usunieciu ciazy krwwwilam, tak ze cal emieszkanie bylo we krwii on to wszystko posprzatal ale teraz nie chce nawet z emna rozmawiac...

Gość pololalalanola
Niech ktoś ze mna pogada proszę

musisz koniecznie z nim porozmawiac, ale w cztery oczy. namow go na spotkanie i wtedy od poczatku wytlumacz mu co i jak. swoją drogą On zachowuje się nieodpowiedzialnie, Ty jako kobieta przeży laś dramat, z resztą dalej go przeżywasz. a w Nim zero oparcia. w dodatku dodaje Ci dodatkowych stresów. Tak się nie robi.