xxkittyxx 0 Napisano Sierpień 5, 2008 ja chrupie marchewkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Sierpień 5, 2008 żuję gumę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cmokcmokcmok Napisano Sierpień 5, 2008 zupka chińśka...pikantna az miło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hakuna_matata 0 Napisano Sierpień 5, 2008 fannky - me too piątal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa_lejdi 0 Napisano Sierpień 5, 2008 pije czerwona herbatke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniuka Napisano Sierpień 5, 2008 wcinam sobie jabłuszko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wrocławianka 0 Napisano Sierpień 5, 2008 a ja zieloną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksennaaa Napisano Sierpień 5, 2008 jajko na twardo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Napisano Sierpień 5, 2008 rodzynki:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic a nic Napisano Sierpień 5, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Integral 0 Napisano Sierpień 5, 2008 banana :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość już tłumaczę Napisano Sierpień 5, 2008 ciasteczka owsiane z czekoladą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiii 0 Napisano Sierpień 5, 2008 Piję zieloną herbatkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolację Napisano Sierpień 5, 2008 sledzie w pomidorach z puszki, jeden ogórek, pół bułki z masłem i zielona herbata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to jeszcze Napisano Sierpień 5, 2008 jedna herbata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MoniQ_a 0 Napisano Sierpień 5, 2008 Jajecznice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość borówki amerykańskie Napisano Sierpień 5, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i zostalam przylapana.. Napisano Sierpień 5, 2008 winogrona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guje żumę Napisano Sierpień 5, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość markizy z kremem Napisano Sierpień 5, 2008 orzechowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kawusie Napisano Sierpień 5, 2008 ale czarna i ze slodzikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a prosze bardzo hehehehe Napisano Sierpień 5, 2008 sałatke grecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinia131 0 Napisano Sierpień 5, 2008 jestem na diecie wiec musze sie zadowolić CZERONĄ HERBATĄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spiaca jestem Napisano Sierpień 5, 2008 popijam nektar bananowy. ale przed chwila pozarlam paczke delicji, a przedtem lays'y solone i 4 paszteciki z miesem + kubek barszczu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość big milka Napisano Sierpień 5, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarną Napisano Sierpień 6, 2008 z mlekiem i cukrem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa_lejdi 0 Napisano Sierpień 6, 2008 gruszke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FatCat 0 Napisano Sierpień 6, 2008 pije actimelka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alama2koty Napisano Sierpień 6, 2008 a ja wcinam pomidora moj pierwszy dzis posilek buuu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa_lejdi 0 Napisano Sierpień 6, 2008 2 merci- jedno z kawalkami orzechow a drugie nugatowe :D mniaaaam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach