Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marys_z

zbyt duzy brzuch ?

Polecane posty

Gość marys_z

hej. jestem w 2 miesiacu, a moj brzucha wyglada jakbym byla w 5 i ma charaktereystyczny ksztalt. poza tym mam lekkie bole, czasme jakby cos mi sie "przelewalo" w srodku, poza tmy brzuch jest goracy... czy to normalne?

Gość hippo hip
a co na to twoj lekarz???

Gość marys_z
ide dopiero jutro..

Gość batalia baxis
moze bedziesz miala duzo wody...ja mialam brzuch jak balon...kazdy myslal, ze beda trojarczki...na koncu ciazy to prawie sama w to uwierzylam:) ....ale okazalo sie , ze jest tylko jedno baby ..ale za to duze ...

Gość guisfkf
JA MAM INNY PROBLEM MAM DWIE CORKI A CHCELISMY NIEC SYNA I NIC NIE WYCHODZI Z TEGO MOZE MOJ MAZ MA TAKIE NASIENIE?

Gość marys_z
moze tak byc.. chyba u panow z wiekiem rosnie prawdopodobienstwo poczecia dziewczt\ynki.. i u palaczy. a ja hmm.. no zastanawialam sie , ze moga byc trojaczki :P

Gość batalia baxis
masz jedna na milion szans....ale powiem z wlasnego doswiadczenia...ze lepiej na poczatek jedno...ja bardzo chcialam miec blizniaki...ale teraz dziekuje Bogu, ze jest tylko jedno...moja mala miala straszne kolki..przez 2,5 miesiaca byla non stop noszona...usypialam z nia na rekach...bojalam ja nawet prze sen...ehhh to byly czasy:)...teraz ma prawie 6 miesiecy i o 19.30 idzie grzecznie spac....

Gość guisfkf
MYSLICIE ZE TO ZALEZY OD NASIENIA U MEZCZYZNY ZE SA SAME DZIEWACZYNKI?