Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze czarna

czy moge sie zrobic na brunetke?/

Polecane posty

Gość moze czarna

witam jestem blondynka odkad pamietam naturalny kolorek moich wlosow to ciemny blond choc juz nie pamietam jaki jest ten kolor bo od kilku lat dosc mocno rozjasniam wlosy w kazdym razie do ok 10 roku zycia bylam jasna blondynka potem wlosy zaczely mi ciemniec i zciemnialy dosc mocno do glebokiego brazu, mam jasne wyraziste niebieskie oczy karnacje "srednia"nie jest bardzo blada ale tez nie jest sniada (opalam sie na brazowo raczej) no wiec od kilku dobrych lat mam jasne blond rozjasnione wloski ale nie jest to kolor uzyskany przez domowe farbowanie tylko naprawde ladny odcien blondu z platynowym pasemkami uzyskany w profesjonalnym salonie fryzjerskim, wiele osob nwet nie wyobraza mnie sobie w innym kolorze niz blond, mnie samej sie tez ten kolor podoba i uwazam ze do mnie pasuje jednak od jakiegos czasu chodzi mi po glowie mysl zafarbowania sie na czarno,ale na czarno a nie braz czy machon czasami mysle ze z moimi niebieskimi oczami wygladalo by to dosc ciekawie co do cery licze sie ze wenentualnie bede musiala dobierac odpowiednie lekko opalizujace kosmetyki,tak mnie ten czarny korci.poradzcie cos a najlepiej jakbyscie dali linki do fotek kobitek z czarnymi wlosami i niebieskimi oczami..

Gość CiEkawe ...
Nie rób tego ! Ja niestety tak zrobiłam i bardzo żałowałam :( Dziś znowu mam blond włosy (taki średni) :) A w ciemnych włosach wyglądałam tragicznie - staro, blado (mimo balsamu brązującego) i jakbym była wiecznie zmęczona :o A też mam niebieskie oczy. Naprawdę możesz potem żałować ... a powrót z brunetki na blondynkę jest trudny i bardzo niszczy włosy :(

Gość moze czarna
a jak bym uzyla tylko szamponi koloryzujacego? tylko na miesiac chociaz..naprawde tak zle ci w ciemnych wlosach bylo?:/kurde ale mam dylemat:/

Gość nie radze
czarny do niebieskich oczu wcale nie pasuje:O Masakra

Gość moze czarna
wkleilabym wam fotemoja z czarnymi wlosami "dorobionymi" komputerowo moze byscie mi poradzili tylko nie wiem jak ta fote tu umiescic?:/

Gość CiEkawe ...
Kochana ale szampon nigdy nie spłuka się do końca ! Naprawdę w życiu nie powtórzyłabym tego samego błędu :(

Gość moze czarna
jakos wykombinowalam z ta fota mam nadzieje ze wam sie otworzy fryzurka oczywiscie pozostawia wiele do zyczenia na codzien nie nosze takiej gestej grzywki ale tylko taka fote z komputerowo dobranymi ciemnymi wlosami posiadam,chodzi mi po prostu o kolor ciemny choc i taknie jest taki o jaki mi chodzi generalnie chodzi o wasze opinie czy dobrze mi by bylo w ciemnych wlosach w rzeczywistosci moje oczy sa jasniejsze choc tez w zaleznosci od pogody.. co myslicie? http://img98.imageshack.us/my.php?image=fryzuraikf175mh8.jpg

Gość moze czarna
dziekuje za opinie daje teraz dwa linki w blondzie(moj blond ma bardziej platynoqe pasemnka nie takie zółte) i ciemnym porownajcie obydwie fryzury sa dobrane internetowo nie daje zdiecia z moimi blond wlosami bo nie mam takiego wyrazistego z twarza na tej przerabianej fotce mam wlosy zaczesane do tylu mokre wiec tez nie widac tego blondu co myslicie? blond: http://img183.imageshack.us/my.php?image=fryzuraikf19mz0.jpg czarny http://img98.imageshack.us/my.php?image=fryz uraikf175mh8.jpg

Gość moze czarna
up :/ zalezalo by mi chciaz na ilku waszych opiniach:/

Gość CiEkawe ...
Blond zdecydowanie :)

Gość moze czarna
czyli narazie 1:0 dla blondu.. hmm

Gość 123425
A może ciepły brąz? Bardzo by ci pasował.

zostaw blond! przy ciemnym będziesz musiała być non stop opalona-bo tylko ładnie się komponuje.

Gość moze czarna
braz?jakos braz srednio mi odpowiada wydaje mi sie malo wyrazisty ,taki mam styl lubie byc wyrazista a braz mi sie wydaje ni jaki chyba ze jakis cieply ciemny braz sama nie wiem ..:/

Gość moze czarna
narazie dwa zero dloa blondu ale to caly czas malo wypowiedzcie sie we wczesniejszych postach sa linki blond/czarny

Gość fanka MYREVINA
bez przerwy farbowałam się na ciemne kolorki mi się podobało ale... w te wakacje poszalałam i zrobiłam się na blondi :) haha faceci gapią sie na mnie jak sroki w gnat, nieraz słyszę jak jakiś zagwizda na mnie ( haha wiem wiem, sprawdzałam, psów żadnych w pobliżu nie było ) także jak jesteś naturalną blondynkę to nią zostań, ewentualnie zrób ciemniejszy balejaż :D

Gość guneguna
ejjj... ty masz wąsy???? :D pasuje czarny do niebieskich oczu

Gość moze czarna
no mam taki wasik akurat do fotk go nie usunelam normalnie go usuwam wiedzialam ze to nie pozostanie bez komentarza:]

Gość moze czarna
up

Gość moze czarna
3 zero dla blondu hmm chyba faktycznie zostane przy jasnych i nie bede eksperymentowac ..

Gość moze czarna
up prosze o jeszcze kilka opini

Czarne farbowane włosy wyglądają paskudnie, naprawdę. Jak sztuczne, nylonowe pasma. Jeśli już, to jakiś ciepły brąz, ale nie nazbyt ciemny. Nie rób tego, proszę - już za dużo mamy tanich czarnych lal na ulicach.

Gość Sasss
wgtych zdjęc to lepiej w ciemnych, ale broń boże nie kupuj koloru CZARNY, jak już to średni brąz lub ciemny brąz!! Po farbowaniu będą wyglądać jak czarmy, na prawde!!! Ja z średniego brązu pofarbowalam sie na granatową czerń i wyszła WIELKA SZTUCZNOŚĆ, mienęly ok3-lata włosy są ciemno brązowe i wyglądają OK i naturalnie.

Gość haszla jukumen
super Ci w czarnym, jak chcesz byc taka ciut drpaieżna, krecą Cię motocykle, orient, przygoda to jak dla mnie super:)

Gość moze czarna
CZYLI 5:3 DLA BLONDU ALE ZACZYNAM MIEC WATPLIWOSCI..OGOLNIEW CHODZI ZE JAKO BLONDYNKA JESTEM ODBIERANA TROCHE JAKO SLODKA BLONDYNECZKA I CZASEM BYM CHCIALA BYC NIECO BARDZIEJ ..HMMM NIE WIEM JAK TO NAZWAC..NIECH BEDZIE DRAPIEZNA:P

Gość moze czarna
up:)