Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no szok

o matko umiecie w to uwierzyc??!!! przeczytaj

Polecane posty

Gość pytająca nie wiedząca
mówili kiedyś o tym w radio albo tv. Całe szczęście że na czas znaleźli to dziecko.

Ale tak bez zciemniania. Ile razy jestem w hipermarkecie a tam komunikat \"zosia lat 3 szuka rodziców\". Ludzie!! Jak można zgubic dziecko??

YYYYYYYYY straszne,a ja ostatniow sklepie widzialam jak dziewczynka sie tak rozgladala,w koncu tatus sie zawrocil i ja odnalazl

moja siostra znalazła dziecko w wózku na zakupy- niemowlaka;)na szczescie mamuska po poł godzinie mniej więcej obejżała się że dziecka nie ma i wrociła sama osobiście jak wychodziłam do domu z pierwszym dzieckiem po porodzie na własne oczy widzialam taką sytuację- jedna ze świerzo upieczonych mam i tatuś byli tak szczęsliwi i tak zajęci sobą że wychodzili w wielkich objęciach a połozna za nimi- biegiem- " halo zapomnieli państwo o dziecku!!!!!!!!!!!

pamietam jeszcze takie zdarzenie- zima godzina ok 19 - ciemno jak w pupie u murzyna i ktoś się dobija do drzwi i płacze- otwieram- chłopiec 4 lata zapłakany, zziębnięty, wystraszony- bosz- zgubił sie- rodzice przyjechali z innej miejscowości , wypuscili małego samopas a dzieciak zapomnial numer bloku- klatke pamiętał, że pierwsza i pietro- maż z chłopcem rodziców znalazł- ale ja do dziś nie rozumiem jak można zachować się tak karygodnie nieodpowiedzialnie- równie dobrze mogłam być kubą rozpruwaczem i dziecko wpadłoby w paszczę lwa

No to sluchajcie, pracowalam w centrum handlowym w takim otwartym sklepie. Przyszla klientka z chlopcem, na oko 4-letnim. Ona cos tam kupowala, gdy nagle chlopiec po prostu uciekl. Biegl caly czas prosto. Mialam klientke wiec nie moglam wiele zrobic ale obserwowalam go gdzie pobiegl i przekazalam info jego matce mowiac, ze chlopiec pobiegl prosto do konca korytarza. Zaznaczylam przy tym, ze nie wstepowal do zadnego sklepu. A ta durna baba w panice pobiegla we wskazanym przeze mnie kierunku ...po drodze zagladajac do kazdego sklepu po obu stronach korytarza :O Dziecko w tym czasie moglo juz dawno wybiec z centrum na ulice :O