Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rajdowiec

prawo jazdy

Polecane posty

stara dupo, ja tez jestem stara dupą, bo 34 lata mam... ale co tam, jak nie za pierwszym, to za drugim ;) do 3. razy sztuka, a potem się wymyśli ewentualnie jakieś inne zgrabne hasło... mi troszkę zależy terminowo, bo córki posyłamy do szkoły w innym miejscu, niż w tej chwili mieszkamy...

Gość ta co prawko ma
ja też już młódka nie jestem -32latka na karczychu, a prawko zrobiłam dopiero kilka miesięcy temu ;) Teraz jestem w fazie szukania fajnego samochodu.

Gość ta co prawko ma
marzy mi się mazda cx7 i już niewiele brakowało, abym miała ją w garażu, ale... chyba skończy się na peugeot 407 (kombi), bo mąż doszedł do wniosku, 2 razy tańszy i przede wszystkim bardziej ekonomiczny w eksploatacji :-O 😭

mi na poczatku gasł jak choelra i dlugo nie mogłam sie wczuc ale potem poszło ...:) wszystkiego sie mozna nauczyc inna rzecz egzmian bo tu trzeba wiecej szczescia niz umiejetnosci

Gość kinggggggggggggga
30 godzin to minimum i nie każdemu wystarcza.Ja wyjeździłam 10 godz.dodatkowych i czuję się w miarę pewnie.A pzred egzaminem pewnie jeszcze dokupię.

Gość moja siostra dokupiła
sobie dodatkowo 30h, bo chciała mieć 100% pewności, że podoła na egzaminie, a mimo to nie zdała za pierwszym razem. Przed drugim egzaminem dokupiła 24h i znów nie zdała. Na trzeci już się nawet nie zapisała, bo się obraziła na cały świat, przedtem powiedziawszy w oczy, dosadnie, co myśli na temat p. egzaminatora. Ech, powiem szczerze, że jeździ naprawdę b. dobrze. W kazdym samochodzie (małym, dużym), czuje się jak ryba w wodzie. Rusza i jeździ bardzo płynnie, ale jak się trafi na chu.... to możesz sobie brać po 50 godzin doszkalających, a i tak nie zdasz.

dla kazdego cos innego! ja tez sie ciesze ze mam toz a soba teraz jako bede kupowac samochod najnadziej sie boje wyjscia z wparwy jak bylam po egzaminie to jezdziałm pyłynnie i swobodnie tera zmi si epozapominao i nie czuje sie juz tak pewnie a najgorsze to ze przenosez sie do innego miasta i tzreba bedzi eod nowa katwoac te wsyztskie zakamarki, uliczki ....

Gość faaankaa
a ja dzisiaj zdałam za 4 razem :)