Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekokoo

Owulacja - bol jajnikow

Polecane posty

Gość ekokoo

Czy odczuwacie bol jajnikow podczas owulacji? jezeli tak to ile on trwa? Ja jestem teraz w srodkowej fazie cyklu i bola mnie jajniki juz 3 dzien... to normalne? one nie bola jakos bardzo, tylko przy wykonywaniu jakichs ruchow

Gość ekokoo
nikt sie nie wypowie?

Gość mnie zawsze pobolewają
ale na szczęscie tylko przez dzień i tez przy ruchach.

Gość ekokoo
hm... a moze dlatego tak dlugo mnie bola bo odstawilam tabletki i to moja pierwsza owulacja po odstawieniu??

Ból jajników to nie potwierdzenie owulacji. Jajniki mogą boleć z różnych powodów choćby nawet dlatego, że zaczynają swoją pracę na nowo. Niekoniecznie musi byc owulacja w pierwszych cyklach po odstawieniu a nawet jeśli, to niekoniecznie w dniach z bólem jajników.

Gość ekokoo
hm... skoro nie boli mnie bardzo i nie przeciagle, to moze nic takiego? Oby nie ciaza:) w kazdym razie jutro ide do ginekologa.

Gość aleve7
moja sytuacja wyglada tak: odstawilma tabl anty no i bylam dzis u ginekologa( z powodu infekci) powiedzialam mu ze od wczoraj strasznie boli mnie podbrzusze tak jakby jajnniki, on mnie zbadal i powiedzial ze z janikami ok i to nadchodzaca owulacja nadchodzi i bedzie bolalo jeszcze przez 3-4dni:( czy wy tez tak macie????????????????????? kazal mi sie nie martwic ale ja jednak sie boje, bo mialam juz zapalenie przydatkow w s woim zyciu i boje sie zeby to nie to znow:(

Gość aleve7
miala tak ktoras????

Gość iga3000
Ja też niedawdo przestałam brać tabletki i mam te same objawy co Ty. Też pobiegłam do lekarza bo nigdy aż tak mnie nie bolało podbrzusze, powiedział że wszystko jest ok, zrobil cytologie wyszła dobrze, to są właśnie bóle owulacyjne. Nie wszystkie kobiety tak mają widocznie my jesteśmy te wyprane

Gość aleve7
iga a dlugo mialas???? bo on mowil ze pare dni powinno jeszcze pobolec, ale ja sie martwie cholernie:(co ci pomoglo?? mi kazal brac przeciwbolowe ale tak sobie pomagaja:(

Gość aleve7
pewnie za dlugo bralam tabletki i przez to ze nie robilam przerw teraz tak cierpie:(

Gość aleve7
no iga odezwij sie:(

Gość brakCierpliwosci
czyli wtedy sa dni plodne????????????jak przestaja mnie bolec jajniki to znaczy ze juz zaczely sie nieplodne?????????????

Gość Myszka1985m
mam ból po lewej stronie pod brzuchem takjakby jajnik.. kuje boli gdy chodze,, nie jest to jakis nieznosny ból do wytrzymania ale drazni mnie boli przy dotyku tez,,, czy to moze byc ból przed owulacja?????? bo nigdy go nie miałam