Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psss

rozwiódł sie a teraz chce wrócic..

Polecane posty

Co byście zrobiły jakby wasz mąż znalazł sobie kochanke, rozwiódł sie, po czym stwierdzil, że jednak sie 'pomylil', chcial wrocic, twierdzil ze kocha, ze dopiero gdy poczul ze mnie stacil zrozumial jak bardzo..

Gość no jak to co
na kafe obowiązuje zasada "nie ma zmiłuj". wszystkie ci doradzą, żebyś go olała.🖐️

nawet jesli z tamtą juz go nic nie laczy, jesli to definitywnie zakonczone?? Dodam ze bylismy ze sobą praktycznie od zawsze..

nawet jesli go juz nic nie laczy. ja bym nie wybaczyla. wybral sobie inna to niech z nia sobie siedzi.

Gość nie sluchaj tego
co ci piszą na kafe bo tu w wiekszosci siedzą sfrustrowani ludzie. takie decyzje musisz podejmować sama po glebokim zastanowieniu sie a nie sugerować sie opiniami innych ludzi, ktorych to nie dotknęlo wiec mogą sobie tylko teoretyzować.

Gość nie sluchaj tego
mój Azorek też uciekł za jakąś suką. Ale jak zgłodniał, to po tygodniu wrócił. Przyjęłam go pod swoją opiekę, bo takiej minetki jak on to nikt nie potrafi :)

skrzywdzil mnie jak cholera, po tym jak sie dowiedzialam ze ma romans, nie ukrywal sie z niczym, widywalam ich razem - traumatyczne dosc przezycie..Nienawidzilam go z całego serca wtedy, jak on tak mógł, on, własnie on.. A teraz , kiedy mineło juz troche czasu..zastanawiam się, bo czasem jest tak, ze trzeba coś stracić, by się dowiedzieć jak bardzo sie to kochało..

Gość nie sluchaj tego
wow, cóz za podszyw.😴

mój tak zrobił :-o nawet się z tamtą ożenił ... przyjęłam, a ... potem wykopałam ponownie... z czystym sercem :P ja się poprawiłam o 200%, a on dał dupy na całej linii, więc przynajmniej nie mam pretensji do siebie o to, że przeze mnie się to rozpieprzyło :classic_cool:

Gość całkowicie czarny kot
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki - nie wiadomo jak Wam się może ułożyć 'powrót' - na dwoje babka wróżyła Ty jesteś inna, on jest inny, sytuacja jest inna pytanie czego TY chcesz i czego TY się boisz:-)

Gość zrób bilans waszego
związku i zadecyduj.

no własnie łatwo powiedzieć jak sie obserwuje z boku..Kiedys dla mnie rozmyslanie nad podobną kwestią było nie do pomyślenia - nie i tyle! wybrałes tamtą i spadaj do tamtej! Jednak teraz sama nie wiem co mam zrobić..Z jednej strony dużo mnie to wszystko kosztowało, z drugiej, jeszcze może być pięknie.. Może nie od razu , ale z czasem.. Może coś zrozumiał?

Gość MarionnoiraM
jak dla mnie weż go zlej, nie mozna wierzyc osobie przez która placzesz po nocach. tak poprostu nie można. pomylił sie. wiec i ty możesz sie mylić. zostaw go i znajdz sobie Kogos lepszego.

tak tylko ta nieufnosc teraz,ta obawa czy aby nie zrobi tego znów, nie z tą, może z inną..?? Twierdzi że nie..Ale przecież kiedyś też twierdził, 'dopóki śmierć nas nie rozłączy..'

Gość zycie nie jest czarno białe

Gość WG
ja myślę,że najlepszym dla ciebie rozwiązaniem bedzie nowy związek z innym mężczyzną. A tego swego ex potrzymaj teraz w niepewności, niech pochodzi troszkę na łańcuchu i to krótkim.:P

kogos lepszego..On miał byc ten ktoś lepszy..i co? i wielkie NIC :(

Gość sama nie wiem jakbym
w takiej sytuacji postąpiła.

Gość masz ciężki dylemat autorko
a teksty typu "olej go" pisza zazwyczaj osoby, ktore nie mają jeszcze zbyt wielkiego pojęcia o zyciu.

Myslicie że mozna wybaczyć? Zapomnieć? Z czasem przejść do porzadku dziennego.. Myślę że już zawsze bedę mu na kazdym kroku to wypominac ;/

.Ale przecież kiedyś też twierdził, 'dopóki śmierć nas nie rozłączy..' -widzisz to juz przeszłość-a do tego sie nie wraca!

jezeli jeszcze go kochasz, jestes w stanie wybaczyc (nie zapomniec, bo takich rzeczy sie nie zapomina) to wroc do niego.

Gość trudno powiedziec skoro
sie nie bylo w takie sytuacji jak twoja.:(

Gość zapomniec sie raczej nie da
ale wybaczenie jest mozliwe.

Gość ++**++
wydaje mi sie ze warto sprobowac.czlowiek na bledach sie uczy

Gość P.Ś
Ja mysle ze czasem warto dac drugiej osobie szanse, jezeli nie dasz, kiedys mozesz tego zalowac....jezeli kochasz to warto sprobowac Ja weszlam drugi raz do tej samej rzeki i powiem Ci ze nie zaluje, mimo iz kiedys mi sie wydawalo ze po takim hucznym rozstaniu nie da sie juz nic skleic musisz sama sie zastanowic nad tym, czy potrafisz wybaczyc mu to co sie wydarzylo, bo to jest bardzo wazne, bez tego nic nie wyjdzie jezeli sprobujecie to nie wracaj nigdy wiecej do tego co bylo... powodzenia!