Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psss

rozwiódł sie a teraz chce wrócic..

Polecane posty

Gość mmmartta28
U nas to było bardziej złozone, bo znalismy się wczesniej tak jakby - bo korespondowalismy ze sobą w internecie przez parę miesięcy. Poznaliśmy się przypadkowo, to nie tak że szukalismy miłości czy coś. Najpierw pisalismy długie listy, potem pokazalismy sobie zdjęcia, potem były rozmowy telefoniczne. No a gdy w koncu się zobaczylismy - wszystko wybuchło. On był już pewien że chce ze mną być i po 2 tyg złozył papiery. Z perspektywy czasu uwazam że faktycznie bardzo mnie pokochał, czy może zakochał się - zresztą na jedno wychodzi: był mną absolutnie zafascynowany, byłam nowa, inna, rozumialam go, odwzajemnialam jego uczucia. On oszalał na moim punkcie, a ja na jego. I jego decyzja była nie do konca przemyslana. Nie myślał wtedy o tym co odrzuca - myślał o tym co zyskuje (mnie). Dopiero gdy dopadła nas szara rzeczywistość, dzien po dniu - ochłonął i chyba zatęsknił za ex. Z nią łączyło go wszystko, ze mną niewiele. Jednak gdy wracał do niej - znów tęsknił za mną. Nie uwazam jednak że był biedny i zagubiony. Był chamem, świnią i draniem.

Kurcze, jeszcze dojdzie do tego że inaczej zacznę patrzeć na tą jego 'pannę'... :) nie jak na bezduszną sukę, ale jak na ofiarę.. :):):) Ale masz rację, winny jest on i tylko on, to on okazał sie świnią i chamem.. I to nie prawda że 'jak suka nie da to pies nie weźmie' On miał zobowiązania wobec mnie! ona nie była w związku..Zachował się jak dupek, prawdziwy dupek, taki którymi to zawsze gardził.. A mimio to ja nadal go kocham.. :(

a teraz zmykam, rano trzeba wstać :) dziękuje że pokazałaś mi jak to może wyglądać z tej drugiej perspektywy..I choć cięzko mi jakoś uwierzyć, że ona była tylko jego ofiarą, tak samo jak i ja, to po tym co przeczytałam od Ciebie nie wykluczam takiej możliwości.. pozdrawiam serdecznie dobrej nocy

Gość mmmartta28
To że go kochasz to normalne i naturalne. Jasne że nie ma co winić kobiety. Ona Ci nic nie przysięgała. Poza tym sądze że wiele "kochanek" ma tak naprawdę wyrzuty sumienia. One cierpią robiąc krzywdę innej kobiecie, ale i tak potrzeba bycia z tym kogo kochają jest silniejsza ponad wszystko. A nawet jesli to suka bez skrupułów - to tak naprawdę co to zmienia? Gdyby Twój mąż był porzadnym facetem to nawet na taką sukę by nie poleciał. On jest odpowiedzialny za wszystko. Nie mówię że to chuj i cham (mój byl taki :) ) - bo ja nie mogę wykluczyc że ludzie naprawdę zakochują się w kims innym po latach małżeństwa i nic na to nie mogą poradzić. Nie znam waszej sytuacji. Może winny jest on, może jest naprawdę dupkiem. A może nie jest winny nikt. Może nikt nie chciał źle, każdy po prostu kochał i walczył o swoje. A teraz każdy cierpi. Dokładnie to przemyśl - zastanów się czy oni na pewno nie są razem, czy nie ma szans na ich powrót do siebie (co w ogole wiesz o tamtej sytuacji?). Pomyśl czy jestes w stanie nie robić mu o to codziennie awantur, czy jestes gotowa wybaczyć. Czy moze po prostu chcesz jego powortu, a nie myslisz co będzie potem? Generalnie ja jestem za dawaniem JEDNEJ SZANSY. JEsli naprawde go kochasz i nie potrafisz bez niego normlanie żyć - pozwól mu wrócić. Ale tylko raz.