Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bloem

JAK PODEJSC...

Polecane posty

Gość Bloem

Zauroczylam sie w koledze z pracy, ale to bardzo!!!! Wiem od znajomych (z pracy), ze ja takze mu sie bardzo podoba i kazdy widzi ta chemie miedzy nami!!!! Moj kolega postanowil nam "pomoc" i zaaranzowal nasze wspolne wyjscie na lunch. Bylo baaaaardzo sympatycznie:). Niestety to bylo jakies 1,5 tyg. temu i od tamtej pory w zasadzie cisza. Jednak nadal widze, ze On nadal sie do mnie usmiecha zza komputera, zawsze On jako pierwszy zaczepi mnie na pogaduszki, ale poza tym zero jakiejs inicjatywy:( Podobno jest bardzo niesmialy. W koncu zaproponowalam kolejny lunch. Niestety tego dnia mial juz umowione spotkanie, wiec poprosilam aby dal mi znac jak bedzie mial czas na kawe. I znow cisza...Teraz sie zastanawiam, czy mam ponowic zaproszenie, czy czekac. Chociaz wiem, ze pewnie on nie zrobi pierwszego kroku ze wzgledu na swoja niesmialosc. Z drugiej strony nie chce naciskac. Poza tym czasem piszemy maile do siebie w pracy, choc to ja zawsze musze wyjsc z inicjatywa pierwszego maila. Jak go podejsc w tej sytuacjii???

Gość nicki zajete ratunku
najlepiej tak: podnosisz jedna stope nad ziemie i przenosisz ja w powietrzu do przodu byle nie za daleko, tak ze 40 cm wystarczy, potem ja opuszczasz, nastepnie podnosisz druga i przenosisz w powietrzu w miejsce obok tej pierwszej i stawiasz na ziemi, nalezy powtorzyc potrzebna ilosc razy odwagi, uda ci sie na pewno, trzymam kciuki :)

Gość Oblech
uuuuuu kiespko. Albo jest ciamajdą, bo nie rozumie, albo udaje, że nie rozumie a naprawdę cię nie lubi tak bardzo. Oba wyjścia złe :classic_cool:

Gość kawwkka
"nie zalezy mu na tobie"- poczytaj tą ksiązkę to zrozumiesz o co w tym wszystkim chodzi,