Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna tak bardzo

Wyobraźcie sobie...

Polecane posty

Gość smutna tak bardzo

... że wasz partner, z którym jesteście ponad 3 lata dostał ofertę wyjazdu na Sylwester zagranicę do swojej siostry ciotecznej i chce w dodatku z niej skorzystać. Jesteście w takim wieku, że wiecie iż rodzice nie wyraziliby zgody na wyjazd z ukochaną/ukochanym. W wyniku tego ten wyjątkowy dzień spędzacie osobno. Dodajmy jeszcze to, że wasz partner/ka zaczyna od września studia dzienne i będziecie się widzieć co weekend tylko i to nie zawsze. Czy nie chcielibyście tym bardziej tego dnia spędzić z bliską twemu sercu osobą? Jak byście się poczuli na miejscu drugiej osoby, która pozostanie w ten dzień sama?

Gość Belisa
sytuacja z deczka nieciekawa...jeśli facet bardzo kocha potrafi się naprawdę dla kobiety poświęcić i zrezygnować...z drugiej strony może przez coś jest to dla niego bardzo ważne...nie znam dokładnie sytuacji więc nie wiem...porozmawiaj z nim powiedz o swoich odczuciach,smutku,spytaj się jakby od wtedy się czuł gdybyć Ty tak postąpiła

Gość ngx hx
wiem ze ci nie ciekawe ale to tylko sylwester moze to dla niego jedyna szansa zeby wyjechac za granice pozwiedzac a ty ten dziej przeciez moze z przyjaciolmi spedzic

Gość smutna tak bardzo
On tam chce jedynie jechać dla zabawy. Nic więcej. Raz wyjechał na prawie 2 miesiące w czasie naszego związku i mi już wystarczy. I z tego co wiem już chyba wszystko co należy tam zwiedził.

Gość smutna tak bardzo
Miał okazję jechać jutro, ale nie chciał ;| Już bym wolała by teraz pojechał niż zostawiać mnie w dzień, gdzie na około będę widziała szczęśliwe, bawiące się ze soba pary:(

Gość ngx hx
no ale jak jestescie ze soba juz 3 lata to chyba mu ufasz?! mowie ci zaplanoj ten dzien z kolezankami albo wyjdzicie gdzies jeszcze lepiej bedziesz sie bawic, a on niech sobie jedzie przeciez to tylko kilka godzin zabawy, ps ile masz lat?

Gość smutna tak bardzo
18. ale dla mnie to jest chore chcieć ten dzień spędzać osobno bez ukochanej osoby ;/ Nie potrafię tego pojąc ;|

Gość ngx hx
wiesz jacy sa faceci, on nawet pewnie nie ma pojecia jak ty sie teraz czujesz. a rozmawialas z nim o tym?

Gość smutna tak bardzo
Gadałam doslownie przez moment przez telefon, bo szedł do znajomego. Jak zaczęłam mu mówić przez tel. że dla mnie to jest dziwne, że woli ten dzień spędzić beze mnie itp. to zaraz się wkurzył i rozłączył. Jak zwykle, nigdy nie można zwrócić mu na nic uwagi.. ;/

Gość ngx hx
oj dziwny jak jeszcze ma fochy ze ty sie wkurzasz, ale sluchaj sylwester dopiero za pol roku :D wiec jeszcze wszystko moze sie zmienic, chociaz wiem ze sama swiadomosc ze wybral cos innego niz ciebie jest dobijajaca, zdaje mi sie ze to jeszcze malolat i pewnych rzeczy nie rozumie

Gość esperanzza
szczerze? to ja cię w ogóle nie rozumiem :D może ja mam jakieś dziwne zapatrywanie na związek, ale naprawdę nie wiem co takiego jest w sylwestrze, żeby koniecznie spędzać go z chłopakiem? a poza tym kto ci każe siedzieć samej w domu? :/ no ale w ogóle jestem dziwna, bo walentynki to z kolei dla mnie durne komercyjne święto, którego nie obchodzę a gdybym moga sylwestra spedzic w fajnym miejscu, ale bez chlopka, to bym sie nie wahala. aha, i kocham go, bo wg ciebie musze go pewnie nie kochac skoro to dla mnie malo wazne. najlepiej przestan sie do niego odzywac i czekaj az wpadnie na to, o co sie wsciekasz. tak robi wiekszosc moich kolezanek :D kurwa, naprawde chcialabym miec takie problemy :/ i to z wyprzedzeniem polrocznym

Gość favaiolet
no wiec ja uwazam, z enie powiniej tamjechac ... powiedz mu , ze Ty bys nie pojechala, ze wzgledu takiego iz jestescie para jest taki i tak... nie wiem powiedz mu o tymco uwazasz za sluszne i godne , i pozostaw mu wybor, ale nie kow, ze albio Ty albo wyjazd powiedz mu kilka slow a na koniec,- zwroc uwage , ze Ty mas takie zdanie, doktorego stosowac sie nue misi \poniewaz nie ejstescie malzenstwiem, i nie masz takich praw ... ale by sie zastanowil i postapil tak jak uwaza , a Twoje zdanie zna, i neich sobie wlansie odwroci sytuacje, pewnie w tej chwili by nie widzial w tym nic zlego , dopuki by tak nie bylo.

Gość favaiolet
o jeje kazdy ejst inny, jedni sobie wyobrazaja sylwestra tak a drudzy tak... moze nie to ze ejst onj jakis wykatkowy, aleuszanujmuy to , ze ona chcialaby spedzic go mze nie sam na sam z chlpakiem ale chocby nawet w jego towazystwie ze znajmomymi , to mile :)