Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullaxxx

hej widze, ze tu sa faceci!

Polecane posty

czyli mogę czuć się zaproszona pod prysznic? ;)

jeszcze połowa. To neostrada, oni chyba ciągle robią jakieś przekręty z prędkością wysyłania.. ;)

w takim razie widzimy się pod prysznicem, choć teraz w sumie doszłam do wniosku, że jestem z tych co jak dostają palec biorą całą rękę, bym się pomiziała w dużej wannie.... ;) PS neostrada przemieliła maila ;)

widzę, że jesteś ponad normę wyposażony jeśli chodzi o sprzęt.. sanitarny :D:D:D

heeeh chyba zaazdroszczę Ci przepustowości łącza ;)

Inne moje sprzęty też dają radę ;):D :classic_cool: mam dsl-a 1 Mbit, ale na jesieni kończy mi się umowa i chyba wezmę z Netii 4 Mbit, mają w promocji za 54 zeta :classic_cool:

heh, ja właśnie podpisałam aneks do umowy, od września licząc dodatkowe lata niewoli w tpsa ;) ale liveboxa się pozbędę :) Muszę tylko jakiś router bezprzewodowy znaleźć, ale w temat muszę się wgryźć, bo jestem zupełnie zielona.... :D ostatni mail na dzisiaj właśnie poszedł ;) bez załączników tym razem :)

Kreda stałaś za drzwiami i podsłuchwałaś? :D

Ty? Zielona? Wydawało mi się, że takie rzeczy to dla Ciebie nie nowina ;) Jak coś, to mogę pomóc. Też mam bezprzewodowy :) Dobranoc kro 🖐️ kreda26 ---> a na wannę nie reflektujesz? ;)

taaa, Ty jak ta łasiczka z reklamy wody "a pić się chce" - ciągniesz do wodpoju ;) ja odpadam już :) dobrej nocy życze wytwalszym :)

Wielbicielu weź pod uwagę, że właśnie tracisz punkty w zasługiwaniu na to o czym rozmawialiśmy :D będę miała Cię na oku :classic_cool:

kro ---> martw się o swoje punkty, nie myśl że sama nie musisz ich zbierać :p:D kreda26 ---> jedno i drugie ma swój klimat ;)

ja nie muszę nic zbierać, mam cheaty do tej gry :classic_cool: dobranoc ;)