Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoooo......problem

ksiazeczka sanepidowska -problem

Polecane posty

Gość anoooo......problem

jestem w trakcie wyrabiania ksiazeczki sanepiowskiej dzis powinnam zawiesc druga probke kału, ale niestety za nic niemoge sie wykupkac, co mam zrobic przesunac o jeden dzien? mozna tak wogole czy wszytsko straci sens, bo teoretycznie trzeba zawozic trzy dni z rzedu, ehh... niewiem co robic a znow szkoda zeby przepadlo bo przeciez 69 zl piechota niechodzi, a moze poprosic chlopaka zeby za mnie zrobil? czy sie skapna? no pewnie ze sie skapna bo wczoraj byla moja, wiec pewnie widac roznice przy "głebszych" badaniach...

Gość moglas odrazu po jednej
"kupce" wlozyc jej probki do trzech pojemniczków.:) Napij sie czegos gazowanego,nie wiem zapal papierosa.

Gość BBBGGG
moglas wczoraj zrobic nalozyc do 3 pojemnikow i do lodowki wiele ludzi tak robi i jest ok wez cos teraz na przeczyszczenie albo wloz sobie palec do odbytu to pomozei do ubikacji, wypij kawe

Gość anoooo......problem
:) poszło !!!!ale nie mam żadnego pudełka z butów żeby zanieść:( wszystko przeciw mnie

Gość anoooo......problem
podszywaczom dziekuje... a kupki jak niebylo tak niema , juz pilam pepsi bo z reguly pomaga... ehh... ale oni daja tylko po jednym pojemniczku przy kazdej wizycie, nie dali trzech odrazu niestety...

Gość randy men
Bosze jakas Ty glupia Pojemniki na kal kupisz w aptece I*diotka

Gość anoooo......problem
randy men dziekuje Ci bardzo..... ale niewidze zeby to byl powod do wyzywania mnie od głupich i idiotek... niemozna normalnie napisac? tylko zawsze trzeba kogos zjechac? paranoja....

Gość randy men
przepraszam ale moje pudełko po butach przepełnia się i mam z tego powodu stresa

Gość anoooo......problem
to wez pudelko po telewizorze moze sie zmiesci... bedziesz mial na trzy dni a ja nie....

Gość randy men
Glupia babo marny ten podszyw tak samo jak TY

Gość italo disco
Kobieto zamiast tu glupoty wypisywac idz walnij kreta i zanies do badania bo bedziesz w plecy 70 zl

Gość anoooo......problem
randy men zepsules mi topik i widzisz co sie dzieje ehh... milego dnia mimo wszystko i tak cie lubie:)

Gość randy men
Gdy nad biebrzańskim rozlewiskami zapanuje poranna mgła wychodzę z namiotu rozbitego tuż przy torfowisku im. Jolanty Senyszyn i założywszy kubrak góralski nabyty drogą kupna na straganie Jontka Byrdzi Twyrdzi Gąsienicy, aplikuję w nasmarowany łojem borsuczym odbyt łopatę do węgla i zanurzam się w otchłań bagien symulując gotową do godów samicę bobra

Gość anoooo......problem
ZAINTERESOWANYM chcialam tylko napisac ze dodzwonilam sie do inspekcji sanitarnej i NIEMUSZE dzis przynosic probki kału i badanie nie straci sensu, mozna zrobic przerwe w oddawaniu probek, niedluzsza jednak niz tydzien, czyli moge spokojnie czekac na kupke do jutra:)) milego dzionka zycze i wielkich kup, a tak jeszcze na marginesie badzcie milsi dla innych:))

Gość THE END...
....