Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myślicie

sex na boku

Polecane posty

Gość jak myślicie

kiedy z moim partnerem postanowiliśmy być razem w stałym związku ustaliliśmy, że oboje będziemy mieli prawo, żeby od czasu do czasu każde z nas mogło się zabawić na boku jak będzie miało ochotę. ja jednak mam coraz większe wątpliwości. a może jednak niesłusznie? jak sądzicie ?

Gość taka jedna pytajaca
:o

Gość jak myślicie
najgorsze, że jak uprawiam sex na boku to cycek mi tak obwisa i suwa po tapczanie :-o

to sie wtedy juz nie nazywa związek partnerski...tylko wolny.....tak jakby nie było związku :P

niesłusznie? jak sądzicie ? a co?...czyzby pojawiło sie zagrozenie...ze strony jakies długonogiej blondynki????.....sami sie zdecydowaliscie na skoki w bok wiec skad jakiekolwiek watpliwosci u ciebie....przeciez to normalne ze jak znajdzie lepsza od ciebie to sobie pojdzie......

Gość pyczys
kurcze macie jakies dziwne zasady w swoim zwiazku!!! ja sobie nie wyobrazam jak bym mogla dzielic sie swoim kochanym facetem z inna kobieta i on tak samo!!! dziwne ze sie na to zgodzilas, a co bedzie jesli twoj facet znajdzie sobie kobiete na boku i bedzie on lepsza w łózku od ciebie??? bedzie lepiej zaspokajala jego potrzeby??? dojdzie predzej czy pozniej do rozpadu waszego zwiazku!!!:((( nie wyobrazam sobie jak kochajacy sie ludzie moga sobie takie cos zaproponowac i to zaakceptowac!!!

Gość no cos ty dziwewczyno
a ja uwazam, że to jest związek partnerski. ja też się tak dogadałem zmoją prtnerką. my uważamy, ze to nie jest zdrada, jesli się takie rzeczy z góry z partnerem ustalilo.

Gość jak myślicie
ale my się kochamy i nasz związek nie jest zagrożony. ja sobie wyobrażam żeby mój partner odszedł do innej kobiety a ja do innego faceta

myślicie ale my się kochamy i nasz związek nie jest zagrożony. ja sobie wyobrażam żeby mój partner odszedł do innej kobiety a ja do innego faceta TO CI SIE TYLKO TAK WYDAJE ze masz go na zawsze prowadzac taki tryb zycia.....mamy piekna definicje miłosci z twojej strony: KOCHAMY SIE ....ALE SYPIAMY Z INNYMI:o:o:o:o:o.........a to ci nowosc:O:O:O:O

Wszystko świetnie, tylko że za tydzień on z tego prawa skorzysta, a Ty założysz tutaj topic \"Zdradził mnie, jak on mógł mi to zrobić!\" Co to w ogóle za zasady? :-)

Gość jak myślicie
zasady mamy takie, że nie jako partnerzy nie będziemy się na wzajem ograniczac. a sypiamy przede wszystkim ze soba.

Gość jak myślicie
oczywiśeie. przeciez nie jest tak, że ja jedną noc spedzam z moim partnerem a nastepna z gostkiem z dyskoteki.

czyli tzw otwarta furtka....asekuracja w pewnym stopniu....wiec prosze nie mów ze sie kochacie,i macie zwiazek????? JEDYNE CO MACIE TO MACIE ZWYKŁY UKŁAD KUMPELSKI W KTORYM SYPIACIE ZE SOBA...bo do wspolnej miłosci to wam jeszcze daleko brakuje:O:O:O:O a moze w tym układzie twoj partner podczas takiego skoku w bok (jak to ustaliliscie) przyprowadzic na chate jakas panne i z nia sie przespac?????

Gość jak myślicie
nie, ustaliliśmy ze w naszym wspolnym mieszkaniu jestesmy wylacznie dla siebie. to by było przegięcie.

jak myślicie nie, ustaliliśmy ze w naszym wspolnym mieszkaniu jestesmy wylacznie dla siebie. to by było przegięcie. i naprawde by cie nie wzruszłao ze koles sypia z inna bedac z toba i zapewniajac cie o swojej miłosci...takie proste pytanie do ciebie?

Gość jak myślicie
nie, my z partnerem uważamy, ze nie mozna przesadzać. najwazniejszy jest nasz zwiazek i jesli ma ktores z nas ochote na zabawę na boku, to prosze bardzo ale na miescie. nasz dom jest wylacznie dla nas.

Gość jak myślicie
wiec ty uważasz że to jest zły układ? do tej pory się sprawdzał i z partnerem jestesmy z niego zadowoleni. ja na początku takze miałam wątpliwosci ale w praniu sie okazalo że jest ok. jest nam dobrze ze soba z partnerem.

jak myślicie wiec ty uważasz że to jest zły układ? do tej pory się sprawdzał i z partnerem jestesmy z niego zadowoleni. ja na początku takze miałam wątpliwosci ale w praniu sie okazalo że jest ok. jest nam dobrze ze soba z partnerem. to jak ci dobrze i nie ma problemu to po co robisz afere i zasmiecasz kaffe?????