Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczka soków

soki, soki, soczki

Polecane posty

Gość maniaczka soków

Witajcie, wszyscy wiemy, świeżo wyciskane soki są zdrowe :) a kto mi powie ile takiego soku dziennie należałoby wypijać, by być zdrowym i żeby te soki działały??? pozdrawiam wszystkei forumowiczki

przede wszystkim to chodzi o to żeby zdrowo się odżywiac na co dzień. a nie dzięki sokom być zdrowy. Ja mam zdrową dietę a dodatkow pije soki Nuja - są wyciskane metodą cold press wiec zachowują dużo dobrych składników. Bardzo mi odpowiadają i smakują. 

Gość Paula

Ja tym kupnym sokom nie ufam, bo nigdy nie wiadomo, z jakich produktów były robione (czy nie były zgniłe, pryskane itp.). Wolę kupić sama warzywa i owoce z pewnego źródła i wycisnąć soczki w wyciskarce. Osobiście mam wyciskarkę Ronic, już od 3 lat i działa bez zarzutu. Z początku obawiałam się, że to będzie sprzęt, którego użyję kilka razy i rzucę w kąt, ale na szczęście tak się nie stało 🙂

Gość Naluska

ja czasem piję soki zamiast posiłku- najczęściej jak nie mam jak zjeść. I wtedy idealnie spisują się soki Nuja bo są smaczne i bardzo pozywne! i bogate w składniki odżywcze!