Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

SOLARIUM

Polecane posty

pomarancz zażyłas leki? :o jak tak to zmien lekarza bo ten to zdzierca :classic_cool: podoba mi się jak jakies pasztety nie wiedząc co robić z zazdrością obrzucają błotem.... tylko to im wychodzi :D:D:D:D

Warkocz - ja w temacie może :o uważam, że dwa razy w tygodniu spokojnie wystarczy - ale tak do października tylko. Potem daj skórze odpocząć - aż do następnego sezonu :classic_cool:

Gość warkocz...
a glupie hooje moga sobie za darmo popatrzec bo w realu nie maja na to sznas!! :D :D

ja bym pokazał chooja że mam opalonego, ale mam tylko czarno - białe zdjęcie, więc nie pokażę

ale one nie zazdroszczą:classic_cool: ABSOLUTNIE :D:D:D:D:D

jbd - słabo Ci to wychodzi :o Współczuję osobom, które nie mają poczucia humoru i odrobiny dystansu do siebie, do innych. Już to kiedyś pisałam - tacy ludzie muszą mieć bardzo smutne życie :o Pasztetówy, które nic nie robią ze sobą,by wyglądać lepiej, a żółć i zazdrość zalała im mózgi na maxa :o

Dziękuję Pisacjo, tez własnie tak myslałamze do października, potem by wygladao to sztycznie a nie chciałabym byc odbierana jako "solara" to zostawiam już przysłowiowym "blacharom" Ja jednak jestem matką i zoną :)

Gość jdbhbvcf
Czaqrna pistacja a skad pewnoisc,ze jestem pasztetowa :-)

Gość warkocz...
i tak widac ze to solar.. przykro mi :(

warkocz... a glupie hooje moga sobie za darmo popatrzec bo w realu nie maja na to sznas!! w sumie muszę ci przyznać rację oglądając na ulicach podobne tobie nie mają szans :O Panowie przykro mi oglądajcie il mozecie bo wiecej nie bedzie szans!!!:classic_cool:🖐️

Gość warkocz...
wlasnie warkocz zrob nowe zdjecie z podpisem, wtedy uwierzymy.. zaraz napiszesz pewnie ze nie musisz nic udowadniac :) :D

Gość jdbhbvcf
warkocz a dlaczego Twoje rączki maja inny kolor niz tułow???

Gość warkocz...
co z tego ze masz meza i dziecko , i tak zachowujesz sie jak dziffka pokazaujac majtki w necie

Gość romeo . w mieście wiedzą
a ja lubię i bardzo ładne kobietki i "tylko ładniutkie". Praktycznie przy każdej i z każdą mogę wpaść w to, co mi i Jej jest potrzebne, by najwięcej mieć z siebie nawzajem .

jbc - cośtam Jeżeli nie pasztetówą, - to na pewno zakompleksioną osóbką - która nie ma na tyle w sobie odwagi, by najnormalniej w świecie przyznać, że ciało i opalenizna na tym zdjęciu są nienaganne i można tylko właścicielce pozazdrościć :classic_cool:

Gość warkocz...
o fuck!! dopiero teraz widze ze rece sa cale biale na tym zdjeciu, ale masakra, wycofuje co pisalem przedtem.. nie jest to solar, tylko zwykly samoopoalacz

Gość liliana********
warkocz komety-tak, 2 razy w tygodniu napewno wystarcza;) piekna opalenizna, sama mam taka i chyba tez zaczne lazic na solarke, bo pogoda jest TRAGICZNA:P ale ja utrzymam opalenizne troche dluzej, no coz nie jestem matka ani nie mam meza i doopie mam komentarze ze moge byc sztuczna, blachara, lodziara etc tylko dlatego, ze sie solaryzuje regularnie:P:P a mi sie to podoba i JUZ!:)

Gość liliana********
ja piorkuje, mi sie rece prawie tez nie opalaja:O mam brazowy brzusio jak autorka A rece bladziuchne, prawie roznicy nie widac:O wiekszosc tak ma... hehe

Gość jdbhbvcf
:-)ale jak mozna tak dziwnie sie opalic i to do tego w ruchu:-)jeszcze nigdy tak nie wygladałam:-)

i to jest najważniejsze w tym zdjeciu? dlaczego rece są inne?:O no tak jak się nie eie czego czepic najlepiej czepic się szczegółu :D:D:D:D

Gość gość
Przez solarke sie zestarzejecie szybciej, dajcie spokoj:oWakacyjna opalenizne najlepiej pielegnowac cotygodniwoym peelingiem i balsamem brazującym.Opalenizna z solarium zreszta ma ohydny kolor jak na moj gust.

Gość jdbhbvcf
v33 to nie szczegoł,to bardzo wazne,nawet jak ręce słabo sie opalaja to jednak rece sa eksponowane czesciej na słoncu niz cały tułow,wiec rece powinny byc opalne:-)

musze wam się do czegoś przyznać ja nigdy nie byłam w solarium :O jakoś boje się z tego korzystac :O

Gość warkocz...
nie boj sie, solarka nie boli :) poza= tym mozna sobie nawet dlonie opalic w solarium :)

Gość liliana********
mi sie dlonie prawie wcale nie opalaja!!!!!!! moze tez wrzuce zdjecie jako dowod:P

mnie za to nogi się nie opalają:O myslicie ze solarium to zmieni?:O