Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

SOLARIUM

Polecane posty

jak obelgami rzucać to wszystkie sie pchają:O jak kurva o porade zapytac zadnej nie ma :O

jdb - ja Ci wytłumaczę też tak miałam - ciało opalone i to nieważne czy solarka, czy słonko - miałam bledsze o wille ręce, gdyż częste mycie naczyń, sprzątanie w doomku najnormalniej opaleniznę mi zmywało. :o:o:o

Dokładnie tak Pistacjo, częsty kontakt z wodą i środkami chemicznymi powoduje ze ręce są zawsze bledsze. Ale nie chciało mi się tłumaczyc tego tym ujadającym pieskom :) Zrobiłas to Ty...dziękuję :)🌼

Gość jdbhbvcf
Roznica w odcieniu moze byc,ale nie taka kolosalna :-)

noooszz Warkocz przyznaj się to był fotomontaż :O i niech się pomarancza cieszy :O w koncu lubimmy tu oludziom, uhumorek poprawiac :classic_cool:🖐️

Gość jdbhbvcf
warkocz do niczego nie musi mi sie rzyznawac,ale na zdrowy rozum cos nie tak z tym zdjeciem,bo naprawde za duza roznica w opalaniu,szczegolnie gdy warkocz przebywała w ruchu.A w ogole aby utrzymac opalenizne nie trzeba 2 w tyg latac do solarium,tylko wystarczy raz

Gość samoopalacz
to jest i tyle :)

A samoopalacza używam jako lubrykanta i dlatego dziury doopach waszych żon i dziewczyn drodzy zazdrośnicy są takie czekoladowe :classic_cool:🖐️

łądne ma rece nie powiem Warkoczyku :classic_cool: takie Nordyckie :D

dobra Warkocz przyznaj się a tzytze to se Dody dolepiłas :P

Wszystko mam doklejone ! a wieczorem jak odklejam tzytze,włosy, ręce to zostaje mój prawdziwy wąs połączony z pekaesem i staje się prawdziwym Panem Wacławem :classic_cool:

Pistacja, dzień, w którym przestaną mi się podobać kobiece wdzięki (i o tym powiem) będzie dniem, w którym dokonam brawurowego skoku z tarasu widokowego PKiN na Plac Defilad w Warszawie