Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleks3012

mieszkania socjalne w belfaście

Polecane posty

Gość aleks3012

Witam, czy jest może ktoś, kto orientuje sie na temat mieszkań socjalnych w Belfaście? W jaki sposób i gdzie można się o nie starać. Bardzo proszę o pomoc.

Gość aleks3012
dzieki za link, poczytam sobie. przepraszam jesli jestem zbyt wscibska, ale czy ty wlasnie korzystasz z takiego mieszkania?

Gość aleks3012
hehehe to nie lenistwo:) najlepiej pogadac z osobami, ktore takie mieszkanie posiadaja. tylko dlatego pytam :) dzieki za pomoc

Gość aleks3012
do jdbhbvcf za mieszkania socjalne placi sie nie raz prawie tyle samo co z wynajmu, zamierzam tu zostac na stale. jednak nie chce wynajmowac mieszkania od kogos. a jesli jest taka mozliwosc czemu nie mam z tego korzystac. maz pracuje, placi podatki, ja zajmuje sie dziecmi. ehhhh....

Gość aleks3012
jdbhbvcf, nie wspomnialam slowem o Polsce. ehhhhhh...

Gość aleks3012
jdbhbvcf, wiesz nie zalozylam tego tematu po to, zebys mi wymyslal/a od polaczek itp. nie jestes w stanie mi pomoc, wiec nie rozumiem twojego zaangazowania. mam nadzieje, ze ulzyles/as sobie choc troszke. milo mi bylo, ze ehhhh...

Gość jdbhbvcf
Szukasz pomocy :-) to weź sie za pracę i wtedy nie bedziesz musiała na socjalach siedzec:-)

Gość a was cozazdrosc
zrzera:-PI dla zazdrosnikow-takie mieszkania zawsze sa do kapitalnego remontu.I panstwo juz na to kasy nie daje.Kazdy sam musi sobie je wyremontowac.

Gość jdbhbvcf
nie ma mnie co zzerac,bo mieszkam w Polsce i mam jak u przysłowiowego "pana boga za piecem":-) A poza tym na wyspach socjalne mieszkania takz esa doprowadzane do normalnego uzytku,wiec rudery nie daja

Gość a was cozazdrosc
Nie bylas to nie wiesz.Mam troche znajomych,ktorzy dostali takie mieszkania i wiem jak wygladaly:-(

Gość aleks3012
w takim razie zostaje nam tylko tobie pozazdroscic i westchnac ehhhhhhhhhhhh...........

Gość aleks3012
eh wnioskuje, ze jednak zazdroscisz Polonistko, bo wkrecilas sie i to bardzo, daruj sobie te komentarze co do mnie i innych tu zyjacych bo w sumie nic tym nie zmienisz, ze sobie popiszesz, no ale moze ktos urazil twoja dume, ze musisz sie powyzywac :) a wiec jesli ma byc ci lepiej to pisz sobie ile wlezie :)

Gość jdbhbvcf
Czy kazda negatywna wypowiedz musicie od razu komentowac,ze ktos kogos uraził,ze ktos komus zazdrosci :-)po prostu wyrazam swoje zdanie co mysle o Plakach ktorzy zyja na koszta Panstwa w ktorym aktualnie przebywaja.To samo mysle o rodakach w kraju ktorzy na koszt panstwa zyja.

Gość aleks3012
nie skomentowalam twojej negatywnej wypowiedzi, masz prawo wyrazac swoje zdanie jak i inni. odpowiadam tylko na to: Nie wstyd Wam Polaczki którzy wyjezdzacie za granice. A wiec jeszcze raz. Nie, nie wstyd mi.

Gość tak jak lizanie
Na jaki koszt ja sie pytam?Kazdy z nas tutaj ciezko pracuje(nie raz ciezej od tubylcow),placimy duze podatki i mamy prawo kozystac z tego co oferuje nam ten kraj.Widocznie tobie ciezko zrozumiec tak proste rzeczy. A tak na marginesie-zyjesz sobie jak u Pana Boga za piecem ciekawe na czyj koszt?Rodzicow czy bogatego meza?:-D

Gość nie kazdy zyje
na czyjs koszt - pora to zrozumiec!