Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trykwert

normalna kobita poszukiwana!!!!

Polecane posty

Dla wyjasnienia, co dla mnie znaczy normalna: - taka, ktora zamiast poswiecac pol zycia i pieniedzy na \"ladne wygladanie\" woli poswiecac to samo na ogladanie swiata - taka, ktora zamiast siedziec bezproduktywnie w knajpie woli posadzic tylek na rower i ruszyc w swiat - ktora, zamiast tracic 2 godziny na poranna \" tapete\" wstanie rano, by podziwiac np. wschod slonca w Bieszczadach - posiadajaca zainteresowania (niekoniecznie pokrywajace sie z moimi), ktore rozwija - taka, ktora ubiera sie w to co lubi, nie w to, co akurat modne - posiadajaca wlasne zdanie, a nie zdanie znajomych, pana z TV, lub dziennikarki z babskiego pisma - odrozniajaca \"przynajmniej\" od \"bynajmniej :D - mysląca glową, nie cipą (wiem, ze to dla was trudne, drogie panie, ale jest do zrobienia) Co do wygladu zewnetrznego - po prostu zadbana. Na pewno nie blondynka. I nie mam tu na mysli jakis durnych stereotypow - po prostu podobaja mi sie TYLKO ciemnowlose i ciemnookie. And last but not least - zdrada to dla niej obce slowo. Odpowiem tym samym. Podsumowujac - ciekawa swiata niematerialistka (strasznie ciezki warunek, wiem :P). Normalnie pokocham.

Gość ale mnie
już ktoś pokochał :)

Gość spełniam wszystkie warunki
z wyjątkiem wizualnych :D A więc szukaj dalej :P

Gość zakochana w bieszczadach
Ile masz lat?

Gość facet namolny
niematerialistka? Nie masz szans chlopie.

Gość rozpalaczka
niestety, blondynka reszta by sie zgadzala :) ale od pol roku zajeta ;) i juz chyba na zawsze ;)

Gość niestety nie ciemnowłosa
Wszystko o mnie.... z wyjątkiem ciemnych włosów:( jakie to przygnębiające.... A tak na poważnie to na pewno spotkasz tę jedyną, którą pokochasz i pewnie nie będzie spełniała w większości tych Twoich oczekiwań, a i tak będzie dla Ciebie idealna. I tego Ci życzę:)

wszystko sie zgadza, a za warunek przynajmniej/bynajmniej już Cie lubie bardzo.;) Krew sie gotuje jak słysze ciagle bynajmniej jako potwierdzenie:O

Gość facet namolny
nie wiem gdzie taka znajdziesz. Ja nie znam. pewnie gdzies po wsiach sie jeszcze uchowaly. W miastach warunek niematerialzimu i nie myslenia cipa chyba odpada, hehe

Gość niestety jestem blondynka
reszta sie zgadza :)

Gość Wszystko sie zgadza...
ale mam jasne oczy):

Amaleta, wyciagasz calkiem bledne wnioski. Nie mam problemow z kasa (co oczywiscie nie znaczy ze jestem burzujem), po prostu na pewnym etapie zycia zerwalem z przywiazaniem do rzeczy i bardzo sie z tego ciesze. Wole przezywac niz kupowac :D. Nie przykladaj do wszystkich wlasnej miary

Gość no prawie jak ja
Ale jeśli podobają Ci się TYLKO ciemnookie to nie zgłaszam swojej kandydatury. Dyskryminacja ze względu na kolor oczu???

Gość Skąd Ci się to
myślenie cipą wzięło? Jak będziesz w ten sposób pisał to raczej nikt Ci nie odpowie, bo mnie osobiście to uraziło (zwłaszcza to w nawiasie). Ja zaś szukam faceta, który spełnia tylko 2 warunki: nigdy nie zdradzi i będzie szanował kobiety.

11:20 trykwert (trykwert@interia.pl) Dla wyjasnienia, co dla mnie znaczy normalna: - taka, ktora zamiast poswiecac pol zycia i pieniedzy na \"ladne wygladanie\" woli poswiecac to samo na ogladanie swiata - taka, ktora zamiast siedziec bezproduktywnie w knajpie woli posadzic tylek na rower i ruszyc w swiat - ktora, zamiast tracic 2 godziny na poranna \" tapete\" wstanie rano, by podziwiac np. wschod slonca w Bieszczadach - posiadajaca zainteresowania (niekoniecznie pokrywajace sie z moimi), ktore rozwija - taka, ktora ubiera sie w to co lubi, nie w to, co akurat modne - posiadajaca wlasne zdanie, a nie zdanie znajomych, pana z TV, lub dziennikarki z babskiego pisma - odrozniajaca \"przynajmniej\" od \"bynajmniej - mysląca glową, nie cipą (wiem, ze to dla was trudne, drogie panie, ale jest do zrobienia) Co do wygladu zewnetrznego - po prostu zadbana. Na pewno nie blondynka. I nie mam tu na mysli jakis durnych stereotypow - po prostu podobaja mi sie TYLKO ciemnowlose i ciemnookie. And last but not least - zdrada to dla niej obce slowo. Odpowiem tym samym. Podsumowujac - ciekawa swiata niematerialistka (strasznie ciezki warunek, wiem ). Normalnie pokocham. A, to nie szukasz normalnej. Tylko nienormalnej :) Hm, powiedziałabym, że znalazłeś, ale po pierwsze nie potrafię jeździć na rowerze, po drugie, zdradę znam doskonale, z tej mało przyjemnej strony, a po trzecie jestem feministką :) Ale pocieszę Cię... kobiet nienormalnych w wyżej opisany sposób jest mimo wszystko sporo :P A TY jak spedzasz wolny czas i jakie masz zainteresowania? niestety blondynko - farba do włosów załatwi sprawę :)

Gość kobieta z bujna wyobraznia
"myslaca glowa a nie cipa" ech, szkoda, ze wyrazasz sie tak prostacko, by nie powiedziec chamsko... :( i ten protekcjonalny ton "to trudne, ale da sie zrobic", ale coz, na liscie wymagan nie ma kultury osobistej, wiec trudno wymagac jej od ciebie. Ogolnie :(

Wyrazam sie po polsku po prostu, jesli cie to urazilo, to....trudno. W pewnych sytuacjach lubie dosadnosc. A opisuje co obserwuje i nie lubie zawoalowanych slowek. Proste sytacje i proste slowa. I wszystko jasne.

Gość lesna kobietka
zapewniam cie, ze sa sytuacje, w ktorych kobieta powinna przestac myslec glowa ;)

Gość poproszę twoją charakterystykę
w prostych słowach oczywiście :D

Gość olalalala
trykwert, czy jak Ci tam. Za takie chamskie wyrażenie, nie masz szans. A Ty czym myślisz chłopie? Wątpię, żebyś kierował się rozumem, a jeśłi tylko i wyłącznie, to serdeczne współczucia. WIesz co to zyobrażnia, wiesz co to spontaniczność. Mam takiego jednego, który w ten sam sposób mówił, dałam się złapać, wydał się ciekawy i ...okazał się przemocowcem....Otello...niestety...

W tym, ze lubie racjo- a nie irracjonalnosc. A do tego trzeba myslec glowa, zdaje sie. Zreszta, odkad siegam pamiecia, podstawowe zastrzezenie pan w stosunku do panow to myslenie nie ta glowa, co trzeba :D. A jesli ja mam nieco podobne w stosunku do pan, to juz jest be? Ja wiem, ze bardzo chcecie byc postrzegane przez pryzmat uczuciowosci itp. ale jakos w zyciu niekoniecznie akurat to widze. Poza tym to byl sarkazm.