Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trykwert

normalna kobita poszukiwana!!!!

Polecane posty

wiesz, z tego opisu wynika, ze jakos tak srednio szanujesz kobiety. te teksty, ze myslimy cipa, lub jestemy materialistkami i dopiski\"tak wiem,ze to trudne\".. chcoiaz kobiety szukasz fajnej, szkoda tylko, ze z ciebie taki dupek.

Bez sensu jest opisywanie tutaj wlasnych cech. Po pierwsze ciezko podejsc do siebie z dystansem, po drugie wypisac to ja tu moge co mi slina na jezyk przyniesie. Skoro opisalem cechy kobiety, to mam nadzieje, ze szukam po prostu kogos podobnego. Oby. Uczciwie mowie.

Gość riviaa
marchewa.....razi Cię sposób jego wyrażania się sama natomiast nie pozostajesz dłużna nazywając go dupkiem,nie zrozumiem tego nigdy. Pomimo tego,że jestem kobietą muszę się z nim zgodzić,ma rację zdecydowana większość kobiet nie mysli głową.Taka jest brutalna prawda i wy tez w głębi duszy wiecie,że on ma rację. Tylko po co ta nagonka.

Marchewa, masz calkowita racje. Tak, srednio szanuje kobiety, choc kiedys bylo calkiem inaczej. To po pierwsze. Po drugie - marzy mi sie powrot do tamtych czasow, a sam tego nie zrobie, tak sie sklada.

Gość poproszę twoją charakterystykę
skoro kogoś podobnego, to powinna być jeszcze: racjonalna, sarkastyczna i wrogo nastawiona do mężczyzn jako masy/zbioru/płci... :D

o, przepraszam, ze nazwalam go dupkiem, skoro on uogolnia i nazywa nas materialistkami, czy, ze myslimy cipa:O twoim zdaniem on nas wyzywac moze, a jak ja napisze, ze uwazam, go za dupka, za jego sposob myslenia to juz zle? nie podoba mi sie to, co napisal i nie zamierzam tego ukrywac. nie szanuje ludzi, wiec i on nie bedzie szanowany, to dziala w obie strony.

Energiczna, posiadam. Ale, ze sa to zainteresowania, ktore raczej nikogo poza mna nie obchodza (albo w tej chwili nie znam nikogo takiego), to zachowuje je zwykle dla siebie. Jesli juz koniecznie musze uchylic rabka tajemnicy, to zdradze, ze fascynuja mnie fraktale, szeroko pojeta symbolika (zwlaszcza starozytnosci i sredniowiecza), II WS (od strony ideologii). Z tych "normalniejszych" - wloczenie sie po swiecie z aparatem i podgladanie przyrody.

marchewa,nie nazywa NAS - nie czuj się w jednej grupie z głupiutkimi lalkami które kipią makijażem a z za małych biodrówek wyskakują im wałki tłuszczu,które lataja jak opętane ubrane na żółt-zielono bo to modne i które na przykład na Starą Baśń mówią \"zbiór baśni\" nie bronię jego akurat bo go nie znam ale ma rację,tak jak masa głupich facetów tak głupich kobiet jest - mam wrażenie jeszcze więcej. Ale nie nazywa tak nas - ja sie nie poczułam,że to do mnie. Sęk w tym własnie.

Gość facet namolny
marchewa, czyzby autor topika trafil w sedno, hehe?

zapomniałeś o najważniejszym: uzależnienie od internetu :D

II WS od strony ideologii - ciekawe podejście :) Rozwiniesz temat?

Gość upppppppppppp
sie dziwie, że jeszcze biadolicie, że nie jesteście ciemnowłose skoro ten kretyn napisał mysląca glową, nie cipą (wiem, ze to dla was trudne, drogie panie, ale jest do zrobienia) :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O chamstwo chamstwo chamstwo:o

Gość Zawsze warto sprobowac
A ile ta, ktorej szukasz ma miec lat? 18 bedzie ok? ;) Bo chyba spełniam Twoje wymagania. A jeszcze jakieś kryteria co do wyglądu istnieją? :) pozdrawiam

No, wiem, ze ciekawe. Niestety nie rozwine, bo zwykle jest to opacznie rozumiane :P

tak, daje dupy na lewo i prawo i jestem cholerna materialistka, dlatego mnie to tak bardzo zabolalo.:D:O dla mnie to wlasnie glupie generalizowanie, ja tez moge napisac, ze kazdy facet mysli fiutem i leci na cycki. ja z tego tekstu wyczytuje brak szacunku i tyle. trzymajcie sie🖐️

I zainteresowania przypuszczam mogłyby się nam pokrywać;)

o dopiero t5eraz zobaczyłam, że sie pomyliłam i przeczytałam, że masz 23 lata:P No, nic trudno;) Powodzenia, pozdrawiam

Zawsze warto spróbować, ale co Ci szkodzi, że ktoś może się w Tobie zakochać? Zauważ, że tylko to autor proponował. Trykwert, dochodzimy do sedna. A więc zakochać się możesz w osobie w wieku 26-28 lat. A 24? Albo 30? Albo 35?

Gość Anemone nemorosa
Widzę, że z kafeterii zrobiło się prężnie działające biuro matrymonialne... jednak w końcu żyjemy w XXI wieku, gdzie 90% młodych ludzi korzysta z sieci. Szukaj... nawet na tak podrzędnym forum... Bo jak rozpoznać drugą połówkę? Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań. Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwań miłości. Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie...

Energiczna, czyzby podobne zainteresowania nieco? Z wczesniejszych Mezopotamia i Egipt (to chyba wynik zaczytywania sie nastolatkiem bedac w "serie Ceramowska" :). Potem symbolika koscielna i monarsza. A tak w ogole to nie dopisalem jeszcze wypraw krzyzowych - dla mnie najbardziej fascynujacego okresu historii Europy :).

co w takim razie tu robisz zawilcu gajowy,skoro to takie podrzędne forum ;):D

Energiczna, 24, 30, 35, czemu nie? Moze byc nawet z dzieckiem. Byle bylo o czym porozmawiac i pomilczec.

autorze: różnicujesz opinie, to Twój plus nie szanujesz kobiet, to Twój minus pogody ducha i dystansu do siebie życzę wszystkim Paniom i Panom

Gość galganek
Otoz takie "normalne kobity" sa towarem bardziej deficytowym niz rozne tzw extra laski. Zeby miec "normalna kobite" trzeba byc naprawde super.