Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trykwert

normalna kobita poszukiwana!!!!

Polecane posty

No, zrobilem sobie kiedys "rachunek sumienia" i calkiem sporo wyszlo tych minusow. Ale jak to powiadaja - chodzi o to, by te minusy nie przeslonily plusow :D. Wszystkich dwoch :D.

Otoz takie "normalne kobity" sa towarem bardziej deficytowym niz rozne tzw extra laski. Zeby miec "normalna kobite" trzeba byc naprawde super. czapki z głów - brawo !

No, gałganku, i tu wikłamy się w kwestię znaczenia słów. Dla mnie "norma" to coś, co stanowi przeważającą większość. A ludzie (bez względu na płeć), odpowiadjący opisowi, są zdecydowanie towarem deficytowym :) aczkolwiek mam szczęście znać paru takowych :)

Gość same żądania
i oczekiwania a co dajesz w zamian?

Gość same żądania
aha i nigdy nie mów do kobiety kobita :)

Gość na pomarańczowo
Trzydziestka masz rację - kobiet spełniających wymagania autora jest dość sporo, przykładem jestem ja. Jednakże jestem szczęśliwą mężatką :) I większość kobiet, które znam, a wymagania spełniają pozostają w związkach.

Twój dowcip jest wtórny a temat prowokacyjny masz żal do kobiet i stąd zapewne ten szyderczy ton raczej pomyśl o czymś przyjemnym...

Gość same żądania
Dlatego trzeba mieć COŚ by taką kobietę zdobyć i przy sobie zatrzymać

Gość aurelia8505
Kurcze! Lubię podrózować, na rowerze nie lubię jeździć ale lubię pływać, wstaje o 6 bo pracuje i nie maluję sie, mam zainteresowania- starocie, stare dokumentu itp, myślę że wyrażając ten komentarz mam własne zdanie, myślę ze odróżniam przynajmniej od bynajmniej, seksu nie lubię uprawiać często 2 razy w tyg zupełnie mi starcza... Spełniam większość twoich kryteriów ale chyba bym cię w życiu nie chciała. Powód - płytki jesteś i tyle < ktora, zamiast tracic 2 godziny na poranna " tapete" wstanie rano, by podziwiac np. wschod slonca w Bieszczadach - ale zadbana> bezsens kiedy ma dbać o siebie miedzy wschodem słońca a rowerem a jeszcze swoimi zainteresowaniami. Życze powodzenia

Gość aurelia8505
i uwierz mi częsciej faceci myślą fiutkami niż kobiety ci..

Gość same żądania
a nieprawda że faceci częsciej :):) optuję że pół na pół :)

On z w-wy - to nie byl dowcip. I zalu nie mam. Jestem lekko....rozczarowany, powiedzmy.

Gość aurelia8505
a ciekawa jestem czy znacie wiecej facetów starszych z duzo młodszymi babkami czy odwrotnie. Bo ja znam raczej facetów po 40 którym odpierdziela i się rozwodzą z powodu młodych 20paro letnich siks.

ja kobiety cenię wyżej od mężczyzn One są solą każdego związku jeśli bywa inaczej a bywa... to przecież mężczyzna rzeźbi kobietę...

Gość na pomarańczowo
Energiczna, w przyrodzie musi panować równowaga :)

Gość facet namolny
on z w-wy - babiarz jestes po prostu i tyle. twoje wypowiedzi maja na celu przypodobanie sie kobietom chyba tylko

tapetować się a dbac o siebie to zupełnie dwie rózne rzeczy ....

Gość na pomarańczowo
Ale On ma rację ;) Mężczyzna szanując kobietę, kochając ją zyska od niej dwa razy więcej niż jej dał. Tylko musi spełniać warunek: nie zapominać, że jest to kobieta, która potrzebuje czuć, że jest wciąż atrakcyjna, kochana przez partnera. Zauważ, że większość skrzeczących kobiet, które wiecznie narzekają na mężów są zaniedbane, nie przejmują się jak są ubrane - bo nie mają dla kogo. A gdyby mąż przyniósł takiej kobiecie kwiaty choć czasem od razu by zobaczył zmianę w jej wyglądzie i zachowaniu - ona poszłaby do fryzjera, ugotowała najlepszy obiad, ubrała najpiękniejszą sukienkę. Jeśli mężczyzna przestaje zauważać, że ma do czynienia z kobietą, ona usycha.

Gość facet namolny
alez, on z w-wy, karm nas wciaz swymi przemysleniami na temat plci pieknej, olsnienia pragniemy. mezczyzna rzezbi kobiete - jasne, sama bez niego wegetuje, bo w pelni zyc nie potrafi. bo jest tylko dodatkiem do mezczyzny.

każdy jak kocha ,szanuje i jest jednocześnie kochany dostaje więcej niż daje,nie ma to znaczenia czy jest się kobietą czy meżczyzną....Zabrzmiało jak wyświechtany frazes no ale to prawda jest i już. Na tym polega miłość.

Gość dyrdymala8
to znaczy,ze szukasz naturalnej,ktora prosto z lozka wsiadzie na rower,nie uczesana,nie wyperfumowana i ktora nie bedzie Ci mowic,ze nie masz pieniedzy :) hehe cyli taka,ktora zaakceptuje to,ze jestes biedny,a nie mow,ze chodzi o materialistke

Gość siup w gore

Gość maszkaron
dyrdymała hehe;) znasz definicję miłości? każda jest inna, więc nie pierdziel, że taka jest i już.