Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uprzejmie prosze o pomoc

prosze o pomoc w wyborze aparatu cyfrowego, dla znajacych sie

Polecane posty

interesuje mnie aparat cyfrowy tak za ok 700 zł slyszalam o panasonicach, canonach, fujifilm, co moglibyscie polecic i jaki model, chce robic zdjecia amatorskie ale ładne :) dziekuje!

dziekuje bardzo tylko ze kurcze interesuje mnie cos za 700 zł ;/

Gość mam rade
to zaraz ci pokaze inny.tez swietny :)

Gość mam rade
my wlasnie kupilismy przec CENEO,taniej wychodzi.ten aparat ma jeszcze inne kolory :) ma fajna funkcje ze robi fotke jak ktos sie usmiechnie :) ma tez kilka innych bajerow.warto obejrzec go na zywo.do uzytku domowego jest super-opinia innych nie moja.bo ja na aparatach znam sie jak swinia na gwiazdach. http://www.ceneo.pl/1274710

FUJIFILM E510 5,2 MEGA PIXELS - mam go od kilku lat i nie zmieniam na inny ponieważ jestem z niego zadowolona pod każdym względem. Darzę go po prostu ❤️

dziekuje bardzo, a co sadzicie o canonach??

Gość Uppppuppp

a ja sie podlacze do pytania.. co wybrać: Motorole motorarz2 v8 LG KF 600 czy Samsung d900i ? ? ?

Nikon S9 - dla dziewczyny idealny: malusieńki, a wyświetlacz 3 cale, funkcji ile chcesz, łącznie z filmami z głosem. Obsługa prosta, zdjęcia dobrej jakości. Zobacz stronę ze stopki. Dla mnie ważne, że prawie nic nie waży i mieści się w każdej torebce. Jedyna wada, że nie ma dodatkowo wizjera, bo nieraz jak słońce daje na ekran to mało wiadać

Gość dziekuje bardzo

Gość podnnossze

Ja osobiście preferuję aparaty firm, które produkują wyłącznie aparaty, w myśl zasady, że jak coś jest od wszystkiego, to jest do niczego. Mam Olympusa Camedię, ma już z 3 lata, a robi lepsze zdjęcia, niż jakieś HP, czy Panasonic, co mają znajomi, aparat bezawaryjny, nic sie nie zacina, nie psuje, a swoje juz przeżył. Jak będe zmieniac aparat, to na pewno będę wybierać z Olympusów.

Gość _Maryś
Polecam szczególnie aparaty firm takich jak Olympus, Nikon czy Canon^^ Chociaż niektóre modele Panasonica też są niczego sobie, np. ten http://allegro.pl/item409491313_aparat_cyfrowy_panasonic_dmc_fz8_f_v_lublin_fz8.html (ma bardzo dobry obiektyw i chociaż jest zwykłą kompaktówką posiada dość profesjonalny wygląd i funkcje). Chyba, że wolisz coś mniejszego i poręczniejszego, hmm może taki Olympus? http://allegro.pl/item409735708_olympus_mju780_super_mega_pakiet_zobacz_f_vat.html Pozdrawiam :)