Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17freke

łechtaczka

Polecane posty

Gość 17freke

czy łęchtaczka to tak malutki guziczek nad cewką moczowa ,cyli na samej górze cipki?? i jak ją masować zeby dziewczynie było dobrze ?jakie maja być ruch

Gość perliczek
najlepiej delikatnie sie podniecic potem masowac ja paluszkiem tak zeby ci bylo dobrze sama musisz to wyczuc a najlepiej jakby ktos ci ja wylizal to bylby odlot jestem facet moze sie nie znam

Gość perliczek
gdy ja lize mojej zonie ta staje sie wieksza a gdy widze ze jej malo to ja sse i pocieram paluszkiem wtedy bardzo mocno odczuwa te pieszczoty

Gość 17freke
skomplikowane to:( a mogę poćwiczyć najpierw na twojej knadze???

Gość 17freke
ktoś sie podszywa po demnie,, ale jak ją pocierać i masować , szybkie surch czzy jak?? czy nacisakać na nią prosze o porady

każda kobieta ma specyficzny sposób stymulacji łechtaczki Moja zona lubi bardzo delikatne ruchy obrotowe palcem ,ale gdy już bedzie dochodzić to cała dłonia szybkie pocierania ale też nie zapominajać o stymulacji sutek

Gość 17freke
ale to jest taki mały guziczek na samej górze cipki tak??

Gość perliczek
tak to jest ten guziczek sama musisz zobaczyc co cie podnieci czy szybko i mocno czy powoli i leciutko na poczatek to masuj sobie cala cipcie to dojdziesz gdzie ci najlepiej moze nie tylko lechtaczka ale i paluszek zanuz w cipci bedzie ci dobrze

Gość 17freke
ale tylko pieścić ten guziczek czu i paluszkiem zjeżdzać na dół i znów wracać do łechtaczki??

Gość Agnys
Językiem się to robi mamlasie

a moze spytaj sie swojej dziewczyny jak jej jest przyjemnie :P ?? hmm ...praktyka czyni mistrza ;)

ale jak palcem bedziesz pocieral tak niedelikatnie to bedzie bolało ;p trzeba z wyczuciem :P noi lepiej jezykiem niz łapskiem :P

podczas "zabawiania się " nie zapominaj o fantazjach erotycznych i musisz sama odkryc jak cie podnieca stymulacja czy wolene ruchy czy szybkie czy z boku łechtaczki czy poklepywnia jej, czy wkłądnaie paluszków do pochwy czy nie, itd

Gość Agnys
Najmocniej ja podniecisz wsadzając jej język do odbytu i jak najgłębiej sprobuj zobaczysz jak będzie podniecona.

Gość 17freke
nie dziewczyny nie moge zapytać chce sam to wyczuć jak jej jest dobrze, tylko no chce z grubsza wiedziec czy powinienem naciskac na ten guziczek czy delikatnie go pocierać

17freke, tak, to właśnie ten obiekt. Wykonuj palcem lub językiem ruchy z góry poziome, pionowe, okrężne. Obserwuj reakcje swojej dziewczyny - w ten sposób dowiesz się jaki sposób stymulacji jej dla niej najlepszy. Pamiętaj żeby łechtaczka była zawsze nawilżona i aby nie podrażnić jej paznokciem lub zarostem na twarzy.

Gość Agnys
I uważaj bo podczas orgazmu może się zesrać

Gość 17freke
dzieki za normalne porady;] coś jeszcze poradzici??

Gość 17freke
a ile mniej wiecej tzeba czasu aby dziewczyna doszła ?? przez pieszczenie łechtaczki i wkładanie paluszków do cipki;]?? i jak to poznać ze ma orgazm

Jak nie wiesz jak stymulować łechtaczkę, to najłatwiej zapytaj swoją drugą połówkę co jej sprawia przyjemność, albo spraw sobie Miłosny Przewodnik na dvd (również dostępny w wypożyczalni) - tam jest to bardzo dobrze przedstawione.

Gość 17freke
nie mam takiej możłiwosći:( ktos poradzi i powie??

to czy wogole dojdzie zalezy od tego jak bardzo bedzie podniecona:P z czasem dojdziesz do perfekcji a na poczatku nie licz ze po 5minutach bedzie krzyczała z rozkoszy ;]

Gość ruchawica
a jezeli mi teraz chce sie ruchac a mam 16 lAT??????///