Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24latkaa

Powiedział, że mnie kocha, ale nie możemy być razem - nierozumiem

Polecane posty

Gość 24latkaa

Powiedział że mnie kocha, że gdyby nie ta odległość to bylibyśmy razem. Powiedział ze jej nie kocha, ale że musi zwalczyć to uczucie do mnie-przestał się oddzywać do mnie. Niedługo minie rok, a ja dalej nie mogę zapomnieć, bo chce żeby wrócił.

odczytac to nalezy tak: "mam cie w dupie, ale nie mam odwagi powiedziec ci to wprost" :D

To i tak lepsze niż tekst, że kocha ale nie jest Ciebie wart i zasługujesz na lepszego ... Kiedyś usłyszałam też, że kocha ale pobądźmy osobno żeby to docenić... Aaaa no i inny facet: nie radzę sobie sam ze sobą, więc tym bardziej nie mogę być z kimś... Te ich teksty to na Nobla zasługują. Ja jak nie chcę z kimś być, mówię że nie chcę. Ale może naiwna jestem :S

Kiedyś przysięgłem sobie, że jak któraś wyjedzie do mnie z tekstem \"kocham Cie, ale nie moge z tobą być\"; \"zasługujjesz na kogoś lepszego niż ja\", czy coś w tym stylu :o to ja takiej wyjade centralnie z dyńki miedzy ślepia 🖐️ Do dzisiaj nie musiałem tej obietnicy realizowac :classic_cool:

Gość 24latkaa
to dlaczego znowu sie zaczął oddzywać? dałby mi spokój, bo ja chce zapomnieć i poznać kogoś, a przez niego nie moge. komiczne - to nie lepiej powiedzieć, spieprzaj dziadu a nie takie głupoty pisac.

Gość paskikulka
taki tekst też słyszałam jeden raz. Nie będę z Tobą chociaż cię kocham bo zasługujesz na lepszego

Gość paskikulka
brak im jaj i dlatego kręcą

Gość 24latkaa
Camp Nou to mam wyjechać centralnie z dyńki miedzy ślepia ?

Gość paskikulka
Mój były też był takim palantem i też twierdzi że nadal mnie kocha ale mi udało się zapomnieć dziada

Gość małaaaaaaja
"to dlaczego znowu sie zaczął oddzywać? " Bo faceci (niektórzy) tak mają. Nie chce z Tobą być, to Ci wmówi takie gadki. Ale jednocześnie chce zapewne, żebyś o nim pamiętała, myślała, tęskniła... W pewnym sensie uważam, że się asekuruje - dzięki takim podchodom ma zapewnione, że będziesz o nim myśleć i w razie gdyby mu się zachciało spędzić z Tobą trochę czasu - dla rozrywki/seksu/odskoczni, nieważne - to... najprawdopodobniej to od Ciebie dostanie. Z takimi to nie ma co, tylko ostro powiedzieć: won!

Gość paskikulka
tylko że jak się kocha to trudno to powiedzieć

Gość paskikulka
ja miałam lepiej bo przeszło mi centralnie więc mi wisi czy on mówi że kocha czy nie

Gość małaaaaaaja
owszem, trudno. Ale jak tego nie powiesz, to nigdy nie przestaniesz kochać, bo on zawsze będzie wracał co jakiś czas i mieszał Ci w głowie. Takie błędne koło, które przerwać można tylko i wyłącznie zrywając kontakt całkowicie.

najlepiej bedzie jesli calkowicie zerwiesz z nim kontakt, to Cie najszybciej \'\'wyleczy\'\'.. tez mialam podobna sytuacje, tylko, ze u mnie nie padly zadne deklaracje...od zadnej ze stron... brak kontaktu dziala cuda..nie daj sie mu tak dreczyc..uloz sobie zycie bez niego, tak jak zrobil on

Gość paskikulka
racja racja trzeba zerwać pocierpieć raz i potem koniec albo jest inny sposób dobry żeby zapomnieć o nim