Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankietowiec

Co was najbardziej wkorza u facetow/ dziewczyn...?

Polecane posty

Gość Ankietowiec
Znam duzo dziewczyn ktore sie bardzo czepiaja prawie do wszystkiego i to naprawde zajebiscie wkorza...

Camp Nou - Najgorzej jak się komuś coś wydaje . Tak jak tobie się wydaje że jesteś świetny . Może mam wstać i brawo bić -bo taki jesteś zajebisty . Idż na targ kupić sobie nowy mózg

>> jak tobie się wydaje że jesteś świetny . Może mam wstać i brawo bić -bo taki jesteś zaj**isty Prosze nie wstawać. Wcale nie jestem zajebisty.

>. Szkoda ze jest tak malo panow ktorzy mogliby sie wypowiedziec czego oni nie lubia u kobiet. Jak będziecie robiły obciaganko z połykiem, to reszte wam wybaczymy ;)

a ja lubie kobiety elokwentne,wrazliwe z poczuciem humoru,z własnym zdaniem,z dobrym gustem i z miła aparycja.....reszty nie lubie:(:(:P:P:P:P

ciagle wam zle, jak nie robimy z polykiem to dewota, a jak robimy to dziffka :(

brat niedżwiedż-" ja lubie kobiety elokwentne,wrazliwe z poczuciem humoru,z własnym zdaniem,z dobrym gustem i z miła aparycja.....reszty nie lubie" Konkretne i ładnie ujęte hehe:-)

a ja lubie kobiety elokwentne,wrazliwe z poczuciem humoru,z własnym zdaniem,z dobrym gustem i z miła aparycja.....reszty nie lubie hahahahahahhahaha jak to fajnie zabrzmialo :D :D :D :D

Gość kwiatuszek czerwony
Zdarzaja sie goscie ktorzy mysla ze wszystko wiedza lepiej, ze oni sa najlepsi przechwalacze pieprzeni. A w rzeczywistosci sa zerami

kotek mruczrk jest jeden- :-) :-) :-) "Zaś najbardziej wkurza mnie malkontenctwo" -A co to takiego ? Podaj regułkę dla niezorientowanych proszę hehe

mnie w zasadzie malo rzeczy wkurza, do wszystkiego da sie przyzwyczaic jak jest w granicach :) wkurzaloby mnie troche brak wlasnego zdania i wazeliniarstwo, zmiana frontow w zaleznosci jak zawieje, nie lubie u kogos niestabilnosci i falszu- co mozna chyba najczesciej spotkac w pracy :/

Gość kwiatuszek czerwony
kotek mruczek to pewnie jakis facet ktory udaje strasznie madrego...

Gość kwiatuszek czerwony
malkontenctwo wywodzi sie z j. francuskiego od content- zadowolenie...jest to krotko mowiac niezadowolenie poprostu....

Gość czarna kota
nie cierpię, kiedy facet jest niesłowny np. mówi że zadzwoni, a potem nie odzywa się przez 2 tyg, nawet smsa nie wyśle; a potem jak gdyby nigdy nic chce się umówić... Nie rozumiem tego

Gość Ankietowiec
kwiatuszek jaka madra!

Wracając do tematu to co mnie jeszcze irtuje u facetów to przechwalanie się jaki to on" kozak" w łózku jest a co do czego przyjdzie to trzeba mu jak chłopcu wszystko pluszkiem pokazać :-). Stare przyslowuia nie klamią " krowa która dużo muczy mało mleka daje "hehe

Nie chodzi tylko o facetow ale ogolnie o wszystkich. Ci co sie przechwalaja to tak naprawde gowno wiedza i gowno maja...

Gość inszetti ....
Mnie najbardziej drażni bez względu na płeć - głupota! To jest to, nad czym nie mogę przejść do porządku dziennego ... co mną zawsze rzuca po ziemi ... i doprowadza do furii ... :D Wszystko inne, to jeszcze do naprawienia ... :P

Mam taką koleżankę która kiedyś przespała się z niewłaściwym facetem. ( Nie była puszczalska . On po prostu jej się podobał ) . Po kilku tygodniach spotkała go jak siedział z kolegami i chwalił się jak to ona mu z penisa wiatrak robiła . Szlak ją trafił i skwitował krótko jego przechwalanki słowami . „Nie pochlebiaj sobie Kasanowo – z takiego mikruska jak twój wiatraczka się nie ukręci „ Ponoć jego kumple lali ze śmiechu . A najśmieszniejsze było w tym wszystkim to że on mimo swojej sporej postury miał naprawdę kutaska jak bakutylek . Do dziś jak Marta to wspomni to śmiać mi się chce

hahha dobre! dobrze ze nie byla niesmiala i ze potrafila mu tak odpalic! ale musialo mu byc lyso