Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankietowiec

Co was najbardziej wkorza u facetow/ dziewczyn...?

Polecane posty

>>Camp nou- zawsze mozna pomarzyc... Marzysz o tym, zeby klęknąć do mego miecza? :classic_cool:

- głupkowate zachowanie i pajacowanie w towarzystwie -wypowiadanie się na tematy na które nie ma się zielonego pojęcia -brak klasy - \"wiecznie młodzi\" - Odrażający są panowie w wieku 40 i więcej lat którzy bawią się na imprezach dla nastolatków i wyróżniają się z tłumu nie tylko wiekiem ale i prostactwem .Maja odzywki typu \"lala chodż postawię ci Drina” itp . Ale już ci sami panowie w tym samym wieku posiadający klasę są intrygujący . - zbytnia wulgarność i nie dbanie o własny wizerunek

Gość kwiatuszek czerwony
Chyba ci troche glupio (w co troche watpie- prostakom nigdy nie jest glupio) bo taki podszyw hehe zenujace!

>> Maja odzywki typu "lala chodż postawię ci Drina” Jak wyglądasz jak dziwka, to i tak Cie traktują :classic_cool:

Gość kwiatuszek czerwony
Jarek mysle ze kobiety nie zwracaja na ciebie uwagi albo zakochales sie w kims kto cie odracil i dlatego z ciebie frustrat taki.Biedactwo!

Gość ejbisi
Mnie wkurzają przemądrzali faceci z minusowym IQ, którzy uważają że wszystko wiedzą najlepiej, a zazwyczaj jest kompletnie na odwrót i jednocześnie są mega zapatrzeni w siebie. Sporo takich znałam.

Gość Jarek_84 czyli te
synonimy także do twojej mamusi sie odnoszą... Jak Ciebie nazwać skoro jesteś synem suki vel szmaty vel dziwki...

Gość ankietowiec
Zazdrosne baby sa najgorsze. I takie ktore jak juz sie doczepia to nie mozna sie od nich odgonic. Te ktore chcialyby spedzac kazda chwile razem!

Gość Jareczku nie musisz
się tak starać my i tak Cię kochamy takiego jaki jesteś

aaaa mnie jeszcze drażni, jak wracam sobie kulturalnie najeebany jak bombowiec do domu, a baba zadaje głupie pytania w stylu po co się upiłem :o

Gość Jarek klękam przed Twym
Zaraz Ci wyśle @ Panie:)

A za co kochamy mezczyzn...? za co kochacie nas kobiety?...ja kocham mojego mezczyzne za swoj usmiech, cieply, spojrzenie swoich zielonych oczow troskliwe hmmm rozmarzylam sie troche...

Gość Kwiatuszek czerwony
No a jak twoja baba wraca najebana to co wtedy robisz?

Gość alicja z krainy lodów
Camp Nou--->ręke masz w gipsie?Wczoraj byłeś ok,a dziś :O

Camp Nou - "Jak wyglądasz jak dziwka to......" . Nie znasz mnie i nie widzisz więc nie oceniaj . Odpowiedziałeś jak typowy prymitywny samiec . To nie moja wina ze przyciągam do siebie często typowych” rolasów „, zbyt pewnych siebie, którzy myślą że jak wyłożą złoty łańcuch to od razu laska im do łóżka wskoczy. Napisałam co mnie flustruje u mężczyzn a ty od razu to skrytykowałeś .Żałosne

camp a lubisz jak twoja laska wraca najebana do domu?? czy tez sie glupio pytasz po co sie upila ?? :D

>> No a jak twoja baba wraca naj**ana to co wtedy robisz? Nie wraca, bo wie, że nie moze. Pijana kobieta to wstyd, obciach i ujma na honorze dla jej właściciela.

>> Camp Nou--->ręke masz w gipsie?Wczoraj byłeś ok,a dziś Taki własnie jestem, codziennie inny, nieprzewidywalny :) Rozczarowana? :)

Gość Ankietowiec
caryca nie zrozumialas pytania to sobie przeczytaj jeszcze raz- nie rob mi zamieszania w mojej ankiecie ok?

aaaa mnie jeszcze wkurwia jak facet siedzi na babskim forum :) no chyba ze to gej , to wtedy ok :)

>> zbyt pewnych siebie, którzy myślą że jak wyłożą złoty łańcuch to od razu laska im do łóżka wskoczy Ciągnie swój do swego.

>> no chyba ze to gej , to wtedy ok A jak nazwać kobiety na forum Auto Światu na przykład? :)

nie wiem co to jest, poza tym jestesmy na kafe, tak?? wiec nie rob zamieszania camp, nie obchodzi mnie jakis auto-cos tam ;D

Gość alicja z krainy lodów
zaczarowana:P idem stąd

Mnie wkorzaja faceci nienaturalni. Tacy ktorzy chca byc zabawni a wcale nie sa, glosno mowia i glosno sie smieja...Przeklinaja, stroja sie przesadnie...rany gdzie tu znalezc jakiegos normalnego goscia!