Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszmar co tu zrobic

cos mnie tknelo i poszukalam bylego na mojej klasie...

Polecane posty

zobaczylam jego foty z nową dziewczyną, jest szczęsliwy. kurde jak sobie z tym poradzic? az zyc sie odechciewa? czemu to ona jest przy nim a nie ja :(

Gość blanka123
teraz facet będzie miał ubaw, że była podgląda jego życie, bo chyba wiesz, że zostawiłaś po sobie ślad? można zobaczyć, kto odwiedza profil :)

ta miało byc:( blanka123 teraz facet będzie miał ubaw, że była podgląda jego życie, bo chyba wiesz, że zostawiłaś po sobie ślad? można zobaczyć, kto odwiedza profil nie koniecznie mozna ta funkcje sobie wyłaczyc

Ja niedawno zobaczyłem moja miłość ze studiów jak całuje się murzynem :o:o:o:o:o

nie, nie bedzie widzial bo mam opcje, zeby nie pokazywac. kurde jak to boli... a on jest ladniejszy niz kiedys. az zyc sie odechiewa

to jest chore, kocham go najbardziej na swiecie i nie moge juz od ponad roku sie z tym uporac. a on jest szczesliwy z inną. to jakis koszmar

Gość pyczys
nie przejumuj sie tez tak kiedys mialam... przeszlo samo, tylko ja bylm w gorszej sytuacji niz ty bo moj byly mieszkal w tym samym bloku co ja i specjalnie szukal sobie lasek ktore ja znalam .... ale wlasnie przez takie jego zachowanie odkochalam sie w nim, zaczelam gardzic jak przedmiotowo traktuje dziewczyny....!!! dasz rade- mowie ci!!