Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina.......................

Różne rodzaje miłości

Polecane posty

jeju o co w tym wszystki chodzi??? dlaczego faceta z ktorym spotykalam sie 3 lata temu (ktory nawet nie byl moim facetem) daze ciagle uczuciem, pomimo ze jestem juz zareczona z moim Kubą??? dlaczego o tamtym nie moge przestac myslec?? dlaczego jak sie z tamtym spotykalam to czulam motylki w brzuchu, podekscytowanie??? a teraz???do narzeczonego czuje przywiazanie, lojalnosc,milosc. ale nie ma tej wariacji, motylkow, westchnien, chemii....

bo sobie wmowilas ze tamten byl boski cudny wspanialy doskonaly i pamietasz tylko dobre chwile z tamtym. jesli sie otworzysz na obecnego to dostrzezesz ze jest lepszy(bo przeciez jak juz miec kogos to lepszego niz poprzedniego:P) i z czasem uswiadomisz sobie ze dlatego bylas tak zauroczona tamtym , bo nigdy z nim nie bylas i nie poznalas go tak dobrze, działała tylko Twoja wyobraznia:P

Gość pewna kobieta z forum
może też dlatego, że lubisz "gonić króliczka" czyli nęci Cię ktoś nieosiągalny. może jeszcze nie jesteś dojrzała do związku? Albo może ten Twój Kuba to jednak nie jest "To".

no wlasnie wydaje mi sie ze moj Kuba to "jest to" ale nie mam tych motylkow co kiedys z tamtym......