Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ustawienia jasnościi

Gdzie poznać inteligentnego i kulturalnego faceta z klasą? Istnieją w ogóle?

Polecane posty

Denn mam isc do centrum handlowego?:( Nie jest to przyjemny dla mnie sposób spedzania czasu. No ale moze. :D A ze w domu nie poznam, to tez wiem:D

Pytanie moje to gdzie poznać, gdzie łazicie, a nie kto jest, a kto nie.

Gość a jednak jestem
zgłasza sie taki z Gliwic

Nie.

Gość jak z Gliwic
to wsiadam w 850 i jade :D

Gość Denn
Nie w Centum Handlowym,a w Centrum miasta.Jestem z Warszawy.

Ludzi z klasą to na naszej klasie. Tam jest tak napisane - portal dla ludzi z klasą. To już wiesz :-)

Gość Denn
Ah!Nom i jeszce prócz tego boiska,Centrum itd. to jeszcze nad Wisłą czasami.:))

Coś czuje, ze Ci atrakcyjni tylko siedzą na kafe lub po cichu przemykają do pracy, a Ci gorsi z chalupy wychodzą, tez ich tyle wszedzie. Z tego co widze, to tu kazdy jest taki, jak w topicu

Gość inszetti ....
Wszędzie można spotkać takich ... Za nastoletnich czasów to nawet na disco... co prawda lądują tam raczej przypadkiem ... Poznałam tam takiego ... Wtedy robił wrażenie, a dzisiaj to bywa na pierwszych stronach gazet ... Robi karierę ... i nadal coś do mnie ma ... :) Zaczepił mnie też taki na ulicy .. Z tytułem dr .. Oczytany, wykształcony (kilka uczelni) .. itd. Mamy kontakt do dzisiaj .. :) Przez net poznałam dr chemii i fizyki .. Teraz kształci się dalej w USA .. Choć on był dość specyficzny .. :P Heh ... a mojego aktualnego pana to sama wychowałam ... jest dyrektorem .. i ciągle jeszcze się uczy ... W gruncie rzeczy to nie takie trudne .... :D

Samotny Europejczyku znam Cię z paru wypowiedzi i jak dla mnie nie masz kultury ani klasy. Wybacz, ale nie skorzystam 🖐️

Gość kulturę i klasę faceta
poznaje sie po czynach a nie pustym gadaniu typu "jaki to ja nie jestem och i ach".🖐️

Ten samotny europejczyk to taki paszczur że szkoda gadać,poza tym to jego IQ równe jet 0!!!!!!!!!Koleś obleśny staruch myśli że wyrwie w Polsce ładną laskę....Hahahaha Według mnie to jest zboczeniec wiec nie piszcie do niego,a ogłasza się gdzie się da,wiec jest zdesperowany.Widziałam jego zdjęcie na portalu randkowym-bleeeeeeeeeee!!!!!

Gość Pamela Anderson na plazy
Pytanie samo nasuwa odpowiedz, ze na forum bynajmniej takiego pana sie nie pozna. Bu :)

Gość Serge Lutens
Autorka, tak istniejemy! Możesz spotkać nas wszędzie i nigdzie! Nie bywamy na dyskotekach, ani na imprezach tak często jak inne "byczki". Powiem Ci jak ja spędzam czas: dużo czytam, chodzę na koncerty, wystawy, udzielam się w organizacjach studenckich, mam pracę/staż, , uczę się, dyskutuję z ludźmi mądrzejszymi ode mnie, chodzę na dodatkowe zajęcia - dwa języki obce. Wiesz, spędzam dużo czasu w domu. Na kafeterii też jestem rzadko, bo tutejsze tematy są zwykle albo wulgarne, albo nudne... Współczuję Ci, że nie możesz poznać nikogo takiego kto były na poziomie. Ja w sumie też nie mogę znaleźć takiej dziewczyny, więc poszedłem na kompromis. Powiem tak: chętnie spotkałbym się z taką, która porozmawia ze mną na trudne, intelektualne teamty, z którą wyjdę na wystawę do jakiejś galerii czy opery i porozmawiam z nią w towarzystwie. Albo pójdę na koktajl do dobrego baru. Chciałbym poznać taką, która będzie umiała za mną nadążać, ale jak powiedziałem poszedłem na kompromis, mam zwycajną, choć naprawdę śliczną dziewczynę. Podsumowując: ciężko Ci będzie kogoś takiego poznać. Wielu mężczyzn tego typu może uważać Cię za zbyt prostą, jak zaczniesz gadać o Coelho czy Cobenie, to oni uciekną:) Jak pogadasz o Hemingwayu czy Howthornie, to może zostaną. Często tacy mężczyźni (np. ja ) nie szukają i nie polują na dziewczyny, po prostu działają w jakichś organizacjach. Tam się spełniają towarzysko i intelektualnie. Paradoksalnie powiem Ci, że kiedyś byłem nieśmiały, a w tedy żadna, ale to żadna dziewczyna nie podeszłą do mnie i nie powiedziała : co czytasz? o to interesujące itd. a bardzo tego chciałem. Teraz mam dziewczynę i się nie oglądam, ale zawsze powiem miłe słowo do kogoś kto ma oryginalne zainteresowania, nietypowy, nieschematyczny sposób myślenia itd. Wypatruj ciekawych ludzi i staraj się z nimi zaprzyjaźnić. Nie z takimi "jebaczami", którzy porażają chamstwem, udają siłączy, a później przez resztę życia pokutują w marnym zawodzie i w narastających coraz silniej w nich frustracjach. Szukaj wśród nieśnmiałych, ja tam kiedyś byłem (ale nie jestem na szczęście). Jeśli zbliżysz się do takiego chłopaka, wypytaj go o jego zainteresowania, ale też powiedz swoje opinie, pokaż że znasz się na temacie, że możesz go zaciekawić swoim porównaniem czy znajomością szczegółów. Żegnam, życzę powodzenia. P.S. Jeśli istotnie szukasz wspaniałego mężczyzny, to musisz sama być wyrafinowana. Skąd zatem mój nickname księżniczko?

Gość Serge Lutens
jestem gejem rządnym seksu i kutasków, to dlatego nie szukam

Gość Serge Lutens
ej, nie używajcie trole, mojego nicku! to jest kradzież, jestem poważny i szczerze się wypowiadam by pomóc autorce, a ktoś tu żarty robi.

Gość Denn jesteś jeszcze z Magdą?
?