Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinkaaaaaaaa

depresja/ rozstępy/ jak żyć

Polecane posty

Gość malwinkaaaaaaaa

mam 22 lata i straszne rozstępy wszędzie duże na piersiach nie mogę chodzić już w bluzkach z dekoldem:( jak mam się czuć mam przez to depresję; mam super przystojnego chłopaka który mówi że mu to nie przeszkadza ale pewnie przyjdzie chwila że zostawi mnie dla kogoś z ładnymi piersiami:( przecież to jest takie ważne dla facetów:( takie dziewczyny są od razu pzregrane w życiu:( co ja mam zrobić? to jest takie straszne:( nie umiem sobie z tym poradzić czemu ja:(

Gość frapee
powaznie się tym tak stresujesz? ciesz sie, ze masz piersi :D ja np mam tak małe , ze ich prawie nie ma :P wiec nie ma mowy o rozstepach . ale jakos ani sie z tego powodu nie dołuje, ani na brak powodzenia nie narzekam , chyba sa w zyciu wieksze tragiedie, nie sadzisz?

Gość mtebutu
od razu przegrani w zyciu to sa chudzi faceci ...

Gość kasia2020
haha tak :) nie masz czym się matwić kobieto! jak chcesz je zmiejszyć to jakiś specjalistyczny krem do tego i masaż, ćwiczenia :-)

Malwinko:)proszę Cię nie przejmuj się tak:))Jak Cię to pocieszy to też je mam i są wszędzie...Nie wiem właściwie skąd się wzieły,maja jakieś 3 lata...też mnie to boli,ale z tym da się żyć...Przecież on kocha Cię całą:))i nie zostawi Cię!bo byłby głupi jakby miał stracić taki skarb:) Głowa do góry:)A skóra zawsze może lepiej wyglądać,smaruj się balsamami,oliwkami i rób peeling z kawy,zobaczysz będzie ciut lepiej:)

Malwinko:)proszę Cię nie przejmuj się tak:))Jak Cię to pocieszy to też je mam i są wszędzie...Nie wiem właściwie skąd się wzieły,maja jakieś 3 lata...też mnie to boli,ale z tym da się żyć...Przecież on kocha Cię całą:))i nie zostawi Cię!bo byłby głupi jakby miał stracić taki skarb:) Głowa do góry:)A skóra zawsze może lepiej wyglądać,smaruj się balsamami,oliwkami i rób peeling z kawy,zobaczysz będzie ciut lepiej:)

Gość jestmibardzosmutno
Ja mam jeszcze większe problemy, przez wieloletnie diety tycie i chudniecie na przemian mam rozstępy w zasadzie na całym ciele, ciężko znaleźć kawałek skory bez nich :/ Brzuch, plecy, biodra, piersi, na wysokości żeber po bokach, ramiona z każdej strony, całe uda łydki.....a mam dopiero 26 lat, nigdy nie byłam w ciąży a wyglądam gorzej niż niejedna kobieta która już rodziła. Unikam niestety związków i w ogóle mężczyzn nie wyobrażam sobie żeby ktoś mnie zobaczył.

Gość gość
Pluje na twoje cycki wzbudzasz zal i litosc i dlatego jest z toba, na niego tez pluje ze z toba jest