Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna__23

kiedy moge wspolzyc bezpiecznie, dzis mam owulacje

Polecane posty

Gość dziewczyna__23

oczywiscie jutro jeszcze dokladnie sie przekonam mierzac temperaturke czy ja mialam, wyglada na to ze ja mam, sluz, bole... kiedy moge zaczac wspolzyc, chcemy to zrobic z prezerwatywa oczywiscie.Kiedy beda dni nieplodne, ja wyczytalam ze trzeba odczekac dobe po owulacji, jak sie jest jej pewnym.

Gość jeśli jesteś pewna
owulacji to tylko doba, komórka jajowa tylko tyle jest zdolna do zapłodnienia. Ale po co czekać na dni niepłodne gdy stosuje się prezerwatywę?

Gość dziewczyna__23
my chcemy zaczac wspolzycie i troche obawiamy sie 1 razu, dlatego cale to zmaieszanie z dniami bezplodnymi. I tez jakby pekla gumka, to zeby nie brac postinoru albo jakiejs innej tabletki. Czy zawsze powinno sie wziac dla bezpieczenstwa? dziekuje z aodpowiedz, wiele mi pomogla :) :*

Gość jeśli jesteś rzeczywiście
pewna owulacji to za dwa dni spokojnie mogłabyś współżyć. Jesli to pierwszy raz to zrozumiałe. Zastanów się nad jakimś żelem lub globulkami plemnikobójczymi, ja nie stosowałam, ale podobno razem z prezerwatywą to dobre połączenie. Jesli pęknie i facet w porę to zauważy i nie dojdzie do wytrysku to plemniki pojawiające się przed wytryskiem zabije ten srodek. Poczytaj o nich