Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycki19

Co o mnie sadzicie? zdjecia

Polecane posty

Gość mam tyle samo lat
70C jeśli Cię tp interesuje, nie każdy ma 80 czy 90 pod biustem...

Gość gosiak mały ...
DESKA;p

Gość krajowa siódemka
gosiak mały ... bo pewnie masz 150 w kapeluszu i wazysz z 40kg.. masz zólte zeby,brzydkie nogi i okrone właosy..i pewnie jestes ostry pasztet z flakami zamnaiast cudownej bułeczki..wcale sie nie dziwie ze jestes taka sfrustrowana.. buhahahahahahahahahahahahahahahahaha kto tu jest sfrustrowany:):):):):) napisz cos jeszcze a ja sie posmieje. opiewaj swoje zalety, wytykaj nam wady:):):) trzeba było nie zaczynac idiotycznej wyliczanki pt. "wprawdzie jestem gruba ale wy napewno jestescie jeszcze brzydsze" i co, mam ci teraz odpowiedziec "ale ty..."? tak w przedszkolu było. trzymaj sie dziewczyno, i nie oczekuj ze bluzgajac innym otrzymasz wsparcie w kwestii własnej nadwagi. pa

Gość anglistka86
pffff...wolałabym by deską niż mieć wymiona do pasa

Gość gosiak mały ...
TAK TYLKO MOWISZ A ZOBACZ JAK p[ołowa dziewczyl leci cycki sobie powieskszac? po co? sama sobie odpowiedz. a co do wyliczanki to tak bede tak mowiła..bo jest sporo chudych raszpl..które z ryja brzydkie sa jak noc.krytykuja wszystko q koło a same facetów nie widziały od wieków ..a udaja miss swiata..

Do: cycki19 prosisz o opinię innych. Odważnie poczynasz. Przecież są rożne gusta. Z 5 lat wstecz byłabyś mija muzą. Obecnie preferuje damy szczuplejsze z mniejszym biustem i obfitymi motylkami. Cy moja opinia o czymś zaważy - nie. Jesteś jaka jesteś. Zdrowa, jędrna i obfita w kształtach kobieta. Prawdziwa kobieta. Gdybym mógł, to bzyknąłbym ciebie, choć mam inne wzorce kobiecego piękna. Tacy są mężczyźni. Kocham ta jedna, ale czysto fizycznie pier*doliłem inną. Zatem, bądź taką, jaka siebie akceptujesz. nie patrz na nikogo. To ty masz przeżyć swoje życie, a nie ktoś inny. Jak nie spodobasz się Antkowi, to pokocha Cie Janek. Ważne, abyś złe dni rozświetlała orgazmem, a dni cudowne niech orgazm czyni takimi jak w niebie. Dawaj siebie całą i bez kompleksów. Czerp radość życia, bo później tylko robaki będą miały radochę.

Gość Miss of World and Kosmos
174cm 58kg 94-64-92 masz

Gość gosiak mały ...
pokasz twarz..

Gość gość
Wiecie co? Może to jednak prowokacja?Nie wierze, żeby tak zryte osoby tu siedziały;)

Gość dsa
sliczna jestes ksiezniczko dodam ze jestem kobieta :)

Gość wulc
fajne cycki nic więcej nie widzę

Gość goloplk
cala jest fajna

Gość dsa
ciekawe ciekawe.. :)

Gość polococta
prawdziwa seksbomba ;-)