Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka12345

pomozcie

Polecane posty

Gość malinka12345

wiem ze takich tematow bylo sporo i czytalam ale nie znalazlam odpowiedzi bo nie sa doslownie o moim przypadku.i prosze piszcie powaznie.mam nie regularny okres kocham sie z moim chlopakiem tzw stosunek przerywany ale mam obawy bo okres spoznia\\ sie juz 3 tyg bywaly spoznienia tylko problem w tym ze mialam jakby jeden dzien okres taki bardzo lajtowy i koniec chlopak zapewnia mnie ze moge mu zaufac ale mimo to sie boje przeciez jak to nazwac plyny ktore wczesniej wyplywaja z czlonka tez zawieraja plemniki prawde????mialam troszke stresow i podroz moze dlatego sie tak spoznia sama nie wiem.pomozcie prosze

Hej malinka, wiec po pierwsze jakspoznia CI sie okres ,to warto byloby sie udac do lekarza chociazby to skontrolowac...Takie plamienie mozepojawic sie : przy zagniezdzaniu zarodka w scianie macicy lub podczas owulacji-tak wiec nie moge Ci nic powiedziec... MOzeszzrobic sobie test z krwi wkazdej przychodni czy szpitalu na obecnosc hormonow ciazowych, powiesz po prostu ze chcesz sie dowiedziec czy nie jestesw ciazy. Ten test kosztuje okolo 26 zl. POzdrawiam

Gość malinka12345
wlasnie jest problem bo jestem za granica i nie mam mozliwosci pojscia do lekarza.powiedzcie mi ze nie jestem w ciazy plis

a może zrób test ciążowy,czy to u nas czy za granicą są dostępne w aptekach,a zetknęłam się i w supermarketach,chyba lepiej wiedzieć a nie gnębić się pytaniami-jestem czy nie

malincia, tokup w aptece jakikolwiek test ciazowy!popros o najtanszy,powiedz pregnancy test albo baby test, to Ci sprzedadza.NIktCI nie powie czy jestes w ciazy teraz.POwiedz lepiejjakie maszjeszcze objawy(nie musisz ich wcale miec a byc w ciazy, albo miec i nie byc w ciazy) ,tj: masz powiekszone piersi-bolesne zasinienie przedsionka pochwy nudnosci zmiany nastrojow czujesz sie lepiej niz przed tem lub znacznie gorzej

Gość malinka12345
nie wiem juz sama nie wiem w pewnym momencie czuje sie dziwnie slabo itd a za chwile dobrze nie wiem czy to moja psychika tak nie dziala i urojenia.kupie test tylko tak sie boje.instrukcja nie jest pon posku to kazdy test jest taki sam ze dwqie kreski to ciaza i co tam trzeba siusiu tak

sikasz na ten pasek ,czy na koncowke dlugopisa bo czasem one tak wygladaja, patrzysz na opakowanie i szukasz instrukcji po angielsku, tam gdzie bedzie napisane pregnancylub positive to jest ciaza inaczej to nie.

Gość malinka12345
dzieki a z rana musze nasiakac czy obojetnie.Boze zeby bylo negatywnie

wiesz, chodzi ohormony w moczu wiec lepiej z rana,ale generalnie nie ma to znaczenia.

Gość malinka12345
dzieki